Locuitorii din colegiile Bălceşti-Drăgăşani votează senator Laurenţiu Coca

duminică, 23 noiembrie 2008

Locuitorii din colegiile Bălceşti-Drăgăşani votează senator Laurenţiu Coca

Extremitatea sudică a judeţului a fost înroşită de către candidatul PSD pentru funcţia de senator, ing. Laurenţiu Coca pe Colegiul Uninominal Bălceşti-Drăgăşani şi staful său de campanie.

Luni, 17 noiembrie 2008 acesta a fost present în comuna Lăcusteni unde a umblat din poartă în poartă, din sat în sat şi a discutat cu oamenii. Problemele acestora sunt dintre cele mai diverse: pensii mici; şcoli şi grădiniţe necorespunzătoare pentru copii lor.

“ Uite maică ce scoală avem noi în sat, îngheţă copii în ea. Cum pot învăţa copiii noştri să ajungă oameni de bine?”-a declarat tanti Mioara de la Făureşti.

Marţi, 18 noiembrie a.c. aceştia s-au deplasat la Gheoroiu unde au dat peste alte probleme ale oamenilor, dar Laurenţiu Coca este neobosit şi ştie să-i asculte pe toţi.

Oamenii sunt nemulţumiţi de actuala conducere şi vor să trimită în Parlamentul României alţi oameni care să facă ceva pentru omul de rand, pentru ţăranul roman”. –a declarat Laurenţiu Coca

Cea mai extremă comună a judeţului, Laloşu a fost vizitată şi străbătută la pas de candidatul pentru Senatul României Laurenţiu Coca alături de staful său de campanie miercuri, 9 noiembrie 2008.

Aşa cum ne-a obişnuit, Laurenţiu Coca are din ce în ce mai multă forţă şi dorinţă de a străbate la pas sudul judeţului alături de copii săi. Chiar dacă se apropie cu paşi repezi sfârşitul campanie, aceştia sunt tot mai dornici de a-şi continua activitatea începută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe