Emilian Frâncu este alături de cetăţenii din Milcoiu

duminică, 23 noiembrie 2008

Emilian Frâncu  este alături de cetăţenii din Milcoiu

La fiecare întâlnire cu cetăţenii din colegiu, candidatul la Senat, Emilian Frâncu  nu se mulţumeşte doar să le asculte problemele ci, acolo unde se poate rezolvă  unele din nevoile comunităţii. Aşa s-a întâmplat şi în comuna Milcoiu. Zilele trecute a avut din nou întâlnire cu cetăţenii şi a  donat 2 calculatoare la şcolile din Izbăşeşti şi din Ciuteşti. În următoarea perioadă va mai dota o biserică din localitate cu staţie de amplificare. 

De asemenea, în dialogul cu autorităţile locale i-a informat pe aceştia că în următorii 2 ani are ca priorităţi pentru  localitatea Milcoiu sprijinirea  rezolvării problemelor de infrastructură, drumuri, apă, canalizare. Cu  actuala echipa de la Primărie, faţa comunei a început să se schimbe şi, Emilian Frâncu e convins că împreună vor reuşi să  aducă mai multe  fonduri în localitate pentru a soluţiona astfel de probleme. La Milcoiu, candidatul la Senat pe Colegiul Nord Brezoi-Horezu, Emilian Frâncu a vizitat şi locul în care peste puţin timp va fi amplasat monumentul în cinstea eroilor, lucrare pentru care, parlamentarul vâlcean a donat aproape 100 de milioane de lei vechi.
 
Cu sprijinul lui Emilian Frâncu, Racoviţa îşi schimbă faţa
 
 La Racoviţa, primăriţa Sonia Iliescu sprijinită de deputatul Emilian Frâncu şi de consilierul judeţean Cristian Buican schimbă faţa comunei. Marţi candidaţii  liberali pe colegiul Nord Brezoi-Horezu, Emilian Frâncu (Senat) şi Cristian Buican (Camera Deputaţilor) au participat la inaugurarea a 6,5 km de drum modernizat, de la Primărie până la Valea Gruiului, lucrare realizată cu fonduri SAPARD. 

Aceste fonduri au fost obţinute printr-un proiect sprijinit de cei doi liberali.  Şi în următoarea perioadă Emilian Frâncu se va axa pe sprijinirea  unor astfel de proiecte care pot să schimbe radical faţa rurarului românesc.  „Acolo unde sunt primari gospodari ca Sonia Iliescu, primari cărora le pasă de comunitate  voi fi neobosit în a sprijini  realizarea şi implementarea proiectelor cu fonduri  europene şi a susţine toate iniţiativele administraţiei locale, menite să îmbunătăţească viaţa cetăţenilor.“ a declarat Emilian Frâncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe