Ameninţat cu drujba sub ochii copiilor

duminică, 23 noiembrie 2008

Ameninţat cu drujba sub ochii copiilor

Lucian Fugăreţu, secretarul Primăriei Ştefăneşti a fost bătut cu bestialitate la finele săptămânii trecute de patru ţigani, sub ochii îngroziţi ai soţiei şi copilului său de trei ani. Bărbatul a fost ameninţat că va fi tăiat cu drujba de cei patru indivizi. Acum, secretarul este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea unde a fost suspus unor intervenţii chirugicale. Abia acum secretarul comunei Ştefăneşti a putut vorbi despre incidental care a avut loc vineri, 14 noiembrie.

Bărbatul se afla în maşina personală alături de soţie şi cei doi copii şi se îndrepta către Drăgăşani când, în dreptul satului Călina, a trecut pe lângă o căruţă de rudari. „La un moment dat am văzut cum aceştia au aruncat un bolovan direct în geamul maşinii, pe care au reuşit să-l spargă. Revoltat, secretarul a coborât din autoturism pentru a le cere socoteală indivizilor, dar cei patru ţigani l-au bătut cu bestialitate cu pumnii şi picioarele.

Lucian Fugăreţu a fost transportat de urgenţă la spital cu multiple plăgi, fractură la picioare, dinţi rupţi şi vânătăi. „Nu mi-am putut imagina că se poate întâmpla aşa ceva. A fost îngrozitor. Nu i-am deranjat cu nimic, pur şi simplu am trecut pe lângă ei şi mi-au spart geamul de la maşină cu un bolovan. Era normal să opresc autoturismul şi să văd ce s-a întâmplat. A fost marea mea greşeală”, povesteşte pacientul.

Cei patru agresori, respectiv Gheorghe Ivan, Ion Răducu, Constantin Bursă şi Marius Dan Bursă, din satul Călina, comuna Prundeni sunt cercetaţi în stare de libertate pentru vătămare corporală. „Încadrarea juridică se va face după ce se va şti cu exactitate numărul de zile de spitalizare acordate victimei. Poliţiştii au mers la spital, pentru a încheia un proces verbal Nici unul dintre romii audiaţi nu a recunoscut însă agresiunea.” – a declarat subinspectorul Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe