Primarul Ionel Dragu are planuri însemnate pentru localitatea Măldăreşti

miercuri, 19 noiembrie 2008

Primarul Ionel Dragu are planuri însemnate pentru localitatea Măldăreşti

Alegerile parlamentare au adus noi frământări, dar şi perspective pentru electorat şi administraţiile locale. Primarul Ionel Dragu (foto) este un om cu experienţă, care a ştiut să folosească acest an electoral pentru a-şi finaliza proiecte importante pentru localitate. O reuşită notabilă a fost renovarea şi utilarea în totalitate a şcolii vechi cu clasele I-VIII din Măldăreşti. Această şcoală a fost construită pe timpul lui Ion Gh.

Duca cât a fost ministru al educaţiei între anii 1914-1918. Acum vechea şcoală încărcată de istorie şi decenii este ca nouă. A fost renovată din temelii cu tencuieli, zugrăveli, acoperiş, grup sanitar interior, alimentare cu apă, centrală termică, canalizare şi pardoseli. Tâmplăria veche a fost înlocuită cu cea din PVC cu barieră termică şi termopan şi binenînţeles multe alte îmbunătăţiri pentru ca elevii şi cadrele didactice să vină cu drag la şcoală.

O altă mare dorinţă a edilului este să realizeze alimentarea cu apă, canalizarea, precum şi modenizarea tuturor drumurilor din Măldăreşti. A dorit să evidenţieze şi aceste obiective, deoarece nu peste mult timp localnicii vor ieşi la vot. Iar candidaţii pentru parlament trebuie să ştie încă de pe acum ce priorităţi are comuna Măldăreşti. „Cel victorios va trebui să ne sprijine în demersurile noastre.

În primă fază dorim să asfaltăm 1,5 km de drum comunal DC 140 Crângu Orli- Măldăreştii de Jos; asfaltarea pe 2,7 km din drumul judeţean DJ 676 H; asfaltarea unui km din drumul comunal DC 139 Treapta Măldăreşti-Horezu; finalizarea lucrărilor la podeţul peste valea din satul Măldăreştii de Jos şi finalizarea lucrărilor la podeţul peste pârâul Ciupa în punctul Mavrea. Noi după cum v-am spus avem multe proiecte pentru dezvoltarea localităţii. Nu rămâne decât să fim sprijiniţi de viitorul parlamentar pentru a realiza ceea ce ne-am propus.“ a precizat Ionel Dragu.

Octavian Avram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe