Sparle si soparle

duminică, 16 noiembrie 2008

Sparle si soparle

• Informaţii interesante ne parvin despre candidaţii la funcţiile de parlamentari din Vâlcea. De exemplu mulţi liberali nici nu ştiu că paraşutatul de la Bucureşti în Colegiul Bălceşti şi care locuieşte în Hotelul Alutus are acum acte de identitate pe numele Constantin Cătălin Harnagea.

De fapt omul s-a născut în Bucureşti la 1 aprilie 1958, având certificatul de naştere eliberat pe numele Constantin Holban. Cum şi-a schimbat numele şi de ce ştim dar nu putem scrie. Deocamdată. Ştim şi despre asocierile sale economice în fel de fel de firme. Şi mai ştim că nu are nimic comun cu localitatea Pietrari din Colegiul Horezu. Legenda lui ( toţi în spionaj au legende) spune că a copilărit aici şi că avea rude. Ei bine nu are nici un fel de rude. Nu la noi în judeţ!

• Cei care îi bagă în cap lui Doru Tărăşenie fel de fel de date optimiste sunt nişte păcălici. I-au luat banii şi îl fac să creadă că are şanse. Buican mătură tot. E bine pentru PSD că va obţine 19% ceea ce înseamnă un scor bun în zona de nord. Buican va lua între 60-69%.

• Am urmărit multe discursuri dure, radicale, cu acuze la adresa adversarilor politici. Niciunul nu a avut însă un îndemn atât de explicit la violenţă ca acela al lui Ion Câlea. Preşedintele PSD Vâlcea a cerut cetăţenilor dintr-un sat ( peste 100) aflaţi într-un cămin cultural pentru a servi prînzul alături de un candidat PSD, le-a cerut să arunce cu pietre în liberali.

Preşedintele Consiliului Judeţean a mai afirmat că banii pentru şcoli au fost dirijaţi de Zvetlana Preoteasa spre şcoli din comune liberale şi au fost folosiţi doar de firmele liberalilor Pistol, Frâncu, Zvetlana şi alţii care au firme de pus termopane. Firme de termopane au şi alţii domnule Câlea, banii nu s-au dus doar la comune liberale şi nu au fost folosiţi doar pentru termopane. Iar aruncarea pietrelor în campania electorală se poate lăsa cu amenzi sau puşcărie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe