Oltchim disponibilizează pensionarii ÔÇôreangajaţi

duminică, 16 noiembrie 2008

Comunicat referitor la stirea prezentata de postul de televiziune Antena 3, in data de 12.11.2008

Oltchim disponibilizează pensionarii –reangajaţi

şi salariaţii care îndeplinesc condiţiile de pensionare

Referitor la stirea ”Alta victima a crizei financiare: 550 persoane disponibilizate la Oltchim Ramnicu Valcea” prezentata de postul de televiziune Antena 3, in data de 12.11.2008, ora 15,15 pentru o corecta informare a actionarilor, investitorilor, salariatilor si a publicului conducerea societatii face urmatoarele precizari:

• Referitor la afirmatia ca “Oltchim Ramnicu Valcea isi reduce productia incepand de astazi si disponibilizează aproximativ 550 de oameni” precizam ca  in momentul actual cifra de 550 persoane disponibilizate reprezinta o previziune pentru luna decembrie a anului curent. Din acest numar de angajati ce urmeaza a fi disponibilizati 200 sunt reprezentati de pensionari - reangajati iar diferenta de 350 persoane se refera la  salariatii care in prezent indeplinesc conditiile de pensionare.

• Referitor la afirmatia ca  “procesul disponibilizărilor s-ar putea extinde de la 1 ianuarie, 1.000 de persoane fiind in pragul concedierii” facem precizarea ca nu a fost luata in discutie o astfel de masura si declaratia nu ne apartine.

• Referitor la afirmatia ca “AVAS pregăteste o hotărare de Guvern facuta pentru a salva mai multe societati in această situatie. Oltchim ar putea lua 10 milioane de euro” precizam ca declaratia nu ne apartine.
Director General, Roibu Constantin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe