Comuna Tetoiu votează Dan Mazilu

duminică, 16 noiembrie 2008

Comuna Tetoiu votează Dan Mazilu

Joi s-au împlinit 40 de zile de la sfinţirea noii bisericii din satul Băroiu comuna Tetoiu. Comuna este administrată din primăvara anului 2007 de Gheorghe Popa un liberal pe care „ Ziarul de Vâlcea” la susţinut şi la parţialele din 2007 dar şi anul acesta. La manifestarea religioasă de joi a dorit să participe şi cunoscuta cântăreţă Floarea Calotă, membră veche a PSD care îi face campanie electorală omului de afaceri Constantin Mazilu.

Doamna Calotă vorbeşte de obicei oamenilor despre calităţile candidatului social democrat şi la unele acţiuni mai şi cântă pentru public. Nişte haimanale au răspândit zvomnul că a sosit cu lăutari şi vrea să cânte în curtea bisericii ceea ce  nu era adevărat. Dan Mazilu se afala la Râmnic la întâlnirea cu Ion Iliescu dar a plecat spre Tetoiu imediat ce a aflat că o parte din familia sa şi cântăreaţa nu sunt lăsaţi să intre în biserica din Tetoiu.

Am fost şi noi de faţă şi împreună cu o colegă de la alt jurnal am rămas uimiţi că preotul a refuzat o donaţie pentru clopotniţa bisericii de la Constantin Mazilu : „ Mi-e frică că dacă primesc aceşti bani se supără domnul primar şi eu am nevoie de un sprijin pentru un proiect mai amplu.” Ceea ce nu ştia preotul şi nici toţi locuitorii care l-au recunoscut pe candidatul social democrat şi s-au bucurat d e prezenţa sa este că liberalii adevăraţi din Tetoiu, ca şi din celelalte comune aflate în Colegiul Bălceşti îl vor vota pe Constantin Mazilu. Din două motive.

Unul din partea PNL candidează un paraşutat fost securist trimis de Tăriceanu la Vâlcea pentru a scăpa de el. De fapt este singurul din afara judeţului care candidează la noi în judeţ. Nu are nici casă în Vâlcea şi locuieşte temporar la Hotelul Alutus apoi liberalii îl vor vota pe Constantin Mazilu pentru a ajuta ca la Drăgăşani să câştige  Zvetlana Preoteasa.

Lumea din Tetoiu ştiu cum umbla pe ulţe Zvetlana Preoteasa şi Cristian Buican pentru a-l susţine în campanie electorală pe actualul primar. Iar liberalii nu pot scoate trei deputaţi în Vâlcea. Dacă acest intrus paraşutat de la Bucureşti ce îşi spoune Cătălin Harnagea ar fi votat mai mult ca sigur că Zvetlana sau Buican nu ar mai ieşi. De aceea liberalii din Tetoiu ca şi cei care nu sunt liberali îl vor vota pe Dan Constantin Mazilu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe