Cartierele Nord şi Goranu îl susţin pe inginerul Sorin Ghiţă

duminică, 16 noiembrie 2008

Cartierele Nord şi Goranu îl susţin pe inginerul Sorin Ghiţă

Vineri, 14 noiembrie, inginerul Sorin Ghiţă, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord, însoţit de un impresionant staff de campanie, a fost prezent printre locuitorii din zona străzii Ştirbei Vodă, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Principala nemulţumire exprimată public de oamenii din zonă se referă la lipsa unei reţele de canalizare pe strada Ştirbei Vodă, de la stadion până la intrarea în comuna Vlădeşti.

Sorin Ghiţă, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord, şi-a notat toate problemele oamenilor, promiţând că necazurile vor avea o rezolvare într-un timp foarte scurt. Tot vineri, ing. Sorin Ghiţă a participat la o întâlnire cu Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României. Spre seară, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord a fost în zonele Libertăţii, Gării şi Kaufland, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Sâmbătă, 15 noiembrie, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord a purtat discuţii cu peste 120 de pensionari din zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea. Majoritatea pensionarilor au ridicat problema pensiilor foarte mici, precum şi costurile extrem de mari pe care trebuie să le suporte pentru plata încălzirii şi pentru cumpărarea de medicamente.

„Toate problemele exprimate de pensionari le-am preluat, le-am notat şi le voi prezenta în cadrul unei dezbateri TV. În plus, mă voi preocupa ca în Parlament să promovez şi să susţin cât mai multe iniţiative legislative, pentru a face mai suportabilă viaţa milioanelor de pensionari din România”, a declarat ing. Sorin Ghiţă, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord.

Duminică, 16 noiembrie, Sorin Ghiţă s-a deplasat în zona Goranu din municipiul Râmnicu Vâlcea (străzile Straubing, Goranu, Kalamata şi Lespezi). Candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord a mers pe jos mai bine de 3 kilometri pentru a sta de vorbă cu toţi oamenii, indiferent de opiniile exprimate de aceştia.

Astfel, ing. Sorin Ghiţă a aflat de la oameni că, în zonă, nu este încă introdusă reţea de canalizare, cu toate că există apă, iar drumurile au fost asfaltate. Mulţi oameni cred că reţeaua de canalizare trebuia construită înainte de a se asfalta, astfel că atunci când se va introduce reţea de canalizare se va distruge şi asfaltul.

Uţă Constanţa, o localnică de pe strada Lespezi a spus că îl va vota pe Sorin Ghiţă, întrucât a fost singurul politician care a venit şi a înţeles exact problemele zonei. Având deja o experienţă de peste 5 ani în administraţia publică locală, lui Sorin Ghiţă nu i-a fost greu să identifice adevăratele probleme din teren şi să prezinte soluţii pentru rezolvarea lor.

Tot în Goranu, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord a descoperit că Primăria Râmnicului a desfiinţat o grădiniţă, pentru a muta în clădirea rămasă arhiva municipalităţii. Acum, părinţii din Goranu sunt nevoiţi să-şi ducă copiii la o altă grădiniţă aflat la 2 kilometri depărtare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe