Samoil Vîlcu, candidatul PD-L pentru Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud

miercuri, 12 noiembrie 2008

COMUNICAT DE PRESÃ

Samoil Vîlcu, candidatul PD-L pentru Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud sprijinã proiectele ambitioase ale primarului orasului Ocnele Mari

Candidatul PD-L pentru Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud Samoil Vîlcu a participat pe 9 noiembrie la noi întâlniri cu cetăţenii în teritoriu. După ce a fost alături de colegii săi cu ocazia lansării candidaţilor pentru Colegiul Drăgăşani, Samoil Vîlcu a fost prezent la Ocnele Mari pentru a discuta cu cetăţenii din zonă, parte componentă a colegiului în care democrat-liberalul candidează.

În plus, la evenimentul de la Ocnele Mari au fost prezenţi numeroşi suţinatori ai PD-L, alături de primarul oraşului Petre Iordache, senatorul Dorel Jurcan- candidat pentru un nou mandat în Colegiul nr. 3 Râmnicu Vâlcea şi primarul Râmnicului Mircia Gutău. Acesta şi-a reafirmat sprijinul pentru Samoil Vîlcu şi Dorel Jurcan, subliniind că îşi doreşte o echipă de parlamentari care să sprijine municipiul în punerea în practică a unor proiecte majore.

Samoil Vîlcu, candidatul PD-L pentru Colegiul nr. 2 Râmnicu Vâlcea Sud a vorbit oamenilor despre intenţia de a sprijini proiectele ambiţioase ale primarului oraşului Ocnele Mari :
Multumesc în primul rând primarului Petre Iordache pentru cã  ne sustine si  ne reprezintã cu cinste partidul. De asemenea, multumesc locuitorilor pentru cã au fost destepti si l-au ales ca primar al orasului Ocnele Mari în urmã cu câteva luni de zile. Multumesc primarului Mircia Gutãu care nu oboseste în a ne sustine, care se deplaseazã în localitãtile care fac parte din acest colegiu important si sustine initiativele, propunerile, tot ceea ce depinde de Colegiul nr. 2 Râmnicu Vâlcea .

Candidez într-un colegiu în care managementul profesionist si performant a avut rezultate deosebite. Primarul Mircia Gutãu a reusit sã facã din Râmnicu Vâlcea un oras în care multi oameni din aceastã tarã ar dori sã locuiascã. A stiut sã facã lucruri cu care ne mândrim la ora actualã. Ne-am dori ca si actualul primar sprijinit de cãtre parlamentari sã poatã transforma Ocnele Mari într-un oras important ca si Râmnicu Vâlcea. Cu ajutorul parlamentarilor, a legilor pe care le vom promova, a celorlalti colegi ai nostri din Parlamentul României vrem sã dãm o  guvernare coerentã  acestei tãri si vrem sã facem o Românie prosperã. Partidul Democrat –Liberal este pregãtit sã creeze o guvernare eficientã în România”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe