Primarul din Horezu, premiat la Casa Europei

miercuri, 12 noiembrie 2008

Primarul din Horezu, premiat la Casa Europei

Pe fundalul îngrijorărilor legate de actuala stagnare a construcţiei europene şi a crizei financiar-bancare generalizate, cu ocazia desfăşurării celei de-a IV-a ediţii a Forumului Zilei Europene a Concurenţei şi Competitivităţii în România, sub Patronajul Onorific al Preşedinţiei UE, Casa Europei – EUROLINK acordă şi în acest al VII-lea an distincţiile sale speciale denumite generic Personalitatea Anului pentru o Românie Europeană.

Ca şi în anii precedenţi, selecţia nu cuprinde miniştri, parlamentari români sau alte tipuri de persoane cu subordonări ierarhice sau înclinaţii partizanale. La Palatul Parlamentului vor fi răsplătite şi în acest an pentru discreţia, lipsa de ostentaţie, talentul şi consistenţa subtilă a demersurilor lor, cele mai importante figuri din ţară şi din restul Uniunii Europene.

Alături de diplomaţi precum parlamentarul european Elmar Brok, ambasadorul Regatului Norvegiei la Bucureşti, Oystein Hovdkinn, şefa Misiunii Economice şi Comerciale a Franţei, Florence Dobelle, preşedinta Grupului Oriflame-România, Monica Tatoiu sau directorul general al Grupului HOLCIM România, Markus WIRTH, la categoria „edili” a fost premiat şi preşedintele Asociaţiei Depresiunea Horezu, primarul localităţii Horezu. Ceremonia de Gală a avut loc la Palatul Parlamentului, în ziua de 6 noiembrie 2008.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe