Ing. Sorin Ghiţă s-a aflat în mijlocul muncitorilor de la VâLCEANA

miercuri, 12 noiembrie 2008

• Marţi, 11 noiembrie,

Ing. Sorin Ghiţă s-a aflat în mijlocul muncitorilor de la VÂLCEANA


• la plecare de la VÂLCEANA, ing. Sorin Ghiţă, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord,  a promis că, prin el, toţi muncitorii de aici se vor regăsi în Parlament

Inginerul Sorin Ghiţă, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord, a fost prezent marţi dimineaţa la societatea VÂLCEANA SA Râmnicu Vâlcea (fosta Întreprindere de Piele şi Încălţăminte), pentru a cunoaşte de la faţa locului care sunt problemele cu care se confruntă oamenii de aici. În prezent, pe platforma de la VÂLCEANA mai lucrează doar 300 de salariaţi, toţi angajaţi la diverse firme care desfăşoară activităţi de producţie în halele şi secţiile închiriate de la fosta întreprindere VÂLCEANA.

Am stat de vorbă cu foarte mulţi oameni care lucrează în prezent aici. În mijlocul oamenilor de la VÂLCEANA, m-am simţit la fel ca în mijlocul muncitorilor mei de la IEH Vâlcea (n.r. – Sorin Ghiţă a lucrat o perioadă ca inginer la Întreprinderea de Echipament Hidraulic, actuala societate Hervil SA). La VÂLCEANA am descoperit că mai lucrează în prezent doar 300 de salariaţi, după ce în anii trecuţi, aici munceau peste 3.000 de angajaţi. În urma discuţiilor cu oamenii de aici, am identificat aceiaşi nemulţumire generală faţă de salariile de mizerie pe care le au şi faţă de actuala clasă politică care nu găseşte soluţii pentru depăşirea impasului economic în care se află ţara.

La fel, oamenii spuneau despre pensiile extrem de mici pe care le au bunicii sau părinţii lor. Dorinţa sinceră a muncitorilor de aici este ca noul Parlament care se va forma după alegerile din 30 noiembrie să fie format din oameni care au făcut mai puţină politică, dar care sunt profesionişti în găsirea soluţiilor de sprijinire a întreprinderilor mici şi mijlocii. În acest sens, PSD va propune ca CEC să fie banca care va sprijini financiar IMM-urile din România. În plus, PSD va propune un sistem fiscal prin care să fie reduse taxele şi impozitele suportate de IMM-uri, în schimbul asigurării unor salarii decente muncitorilor care lucrează  în cadrul acestor IMM-uri”, a declarat Sorin Ghiţă, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord. La plecare de la VÂLCEANA, ing. Sorin Ghiţă a promis că, prin el, toţi muncitorii de aici se vor regăsi în Parlament.

Tot ieri, ing. Sorin Ghiţă, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord, s-a deplasat în Piaţa Centrală din municipiul Râmnicu Vâlcea, însoţit de un staff de campanie format din peste 30 de persoane. Aici, ing. Sorin Ghiţă a stat de vorbă cu mai mulţi locuitori din Râmnicu Vâlcea şi satele învecinate. „La problemele legate de asigurarea pensiilor şi salariilor, s-au adăugat, în urma discuţiilor, şi cele referitoare la drumuri, reţele de apă şi canalizare, şcoli, creşe şi dispensare, în special în zonele din mediul rural”, a precizat Sorin Ghiţă, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord.

Luni, 10 noiembrie, ing. Sorin Ghiţă s-a deplasat în Olăneşti sat, majoritatea oamenilor de aici exprimându-şi dorinţa ca experienţa bună din Vlădeşti să se regăsească şi la nivelul localităţii Olăneşti sat.
Actualul primar al comunei Vlădeşti, ing. Sorin Ghiţă, este candidatul PSD la funcţia de deputat în Colegiul nr. 1 Râmnicu Vâlcea Nord. Colegiul este format din jumătatea de Nord a Râmnicului şi localităţile Vlădeşti, Olăneşti şi Păuşeşti-Măglaşi.
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe