Primarii din Vâlcea de Vest votează în interesul locuitorilor care i-au ales!

duminică, 9 noiembrie 2008

Primarii din Vâlcea de Vest votează în interesul locuitorilor care i-au ales!

Redacţia noastră cunoaşte primarii din cele 17 localităţi. Am discutat de multe ori cu ei în timpul campaniei de la locale şi după alegeri. Ştim că majoritatea au aceleaşi probleme de rezolvat. Probleme legate de infrastructură, drumuri, canalizare, alimentare cu apă, modernizarea şcolilor şi a căminelor culturale, a iluminatului public. Unele localităţi mai au nevoie de microbuze şcolare, altele de cadre specializate, de bani pentru modernizarea sediilor, renovarea bisericilor, regularizarea unor râuri, staţii de epurare bilogică, reabilitarea unor drumuri forestiere, investiţii.

Unele localităţi au nevoie de noi locuri de muncă. Dar toate au nevoie de un DEPUTAT puternic, care să nu doarmă în Parlament, care să nu trăiască din banii publici. Primarii vor un deputat care să îi poată ajuta, care ştie să îi ajute. Indiferent de culoarea politică a aleşilor locali ei ştiu cine poate să îi ajute. Ion Tudor are banii necesari să îi sprijine direct atunci când va fi nevoie.

Nu este genul de om care să vrea să se plimbe prin Europa pe banii Parlamentului pentru că a văzut lumea, nu este politicianul care trebuie să se milogească la oameni de afaceri pentru o sponsorizare deoarece îşi permite el să sponsorizeze pe alţii, nu şi-a făcut campanie electorală pe bani împrumutaţii de la mari oameni de afaceri deci nu are datorii.

Primarii din Horezu sunt responsabili, deştepţi, pragmatici şi dedicaţi localităţilor pe care le administrează. De aceea ştim că vor vota aşa cum trebuie, dincolo de culoarea carnetului de partid şi a convingerilor politice. Pentru că la urma urmei asta înseamnă vot uninominal: SĂ VOTEZI UN OM!

Horezu- Constantin Niţu, Băbeni-Bogdan Ştefan   , Buneşti- Viorel Radi, Stoeneşti-  Ion Mateescu, Bărbăteşti- Constantin Banacu, Pietrari-Nicolae  Moraru, Păuşeşti Otăsău -Gheorghe Pîrvulescu,Cernişoara- Mihai Ionescu, Costeşti- Ion Stoican, Frânceşti- Daniel Nicolaescu, Mateeşti- Nicolae Stănişor ,Măldăreşti- Ionel Dragu, Oteşani- Mircea Oprişor, Slătioara - Sorin Romcescu, Stroeşti- Vecu Tudor Istocescu , Tomşani- Dumitru Pearcu, Vaideeni- Ivan Jinaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe