Neli MILOSTEANU huliganul din Costesti !

duminică, 9 noiembrie 2008

Cine face campanie pentru Aurel Vlãdoiu - PSD?

Neli MILOSTEANU huliganul din Costesti !

Nu existã comunã din Vâlcea care sã nu aibã câtiva huligani, indivizi fãrã cãpãtâi pusi pe rele, scandalagii si mincinosi ordinari. În comuna Costesti tartorele tuturor lepãdãturilor pare sã fie acest Milosteanu poreclit Neli o coadã de topor a pesedistilor locali care au ajuns si ei sã îl deteste. În 19 septembrie acest pierde varã experimentat în barbut s-a dus la primãria comunei si a declansat un scandal monstru. Omul era revoltat cã primarul si viceprimarul nu îl ajutã sã îsi bage odrasla ( Rãzvan Milosteanu) profesor de sport la Centrul Scolar Bistrita.

Fiul sãu nu avea cum sã ocupe acest post pentru cã nu are licentã în sport iar primarul nu putea sã îl ajute. În primul rând pentru cã este pesedist iar apoi pentru cã Milosteanu vroia sustinere în afara legii. A înjurat ca un birjar si a amenintat cã dacã nu va fi ajutat îi va reclama pe Ion Stoican ( primarul) si Toni Pestereanu ( viceprimarul) si va denunta ilegalitãtile comise de administratia localã. Fiul huliganului nu a putut ajunge profesor dar în 31 octombrie primãria a organizat un concurs suspect pentru postul de director al Cãminului Cultural din Costesti.

Milosteanu cel mic a fost singurul concurent dovadã cã primarul chiar se teme de huligan. Iar viceprimarul stie cã a ocupat acest post prin trãdarea unui consilier local de la adversari cãruia Vlãdoiu i-a promis ( si nu s-a tinut de cuvânt) cã îl va face mecanic auto cu acte în regulã. Printre ultimele activitãti ale derbedeului Milosteanu se aflã amenintarea unui preot din comunã cu „ decapitarea cu sabia”.

Nelegiuitul a spus preotului în public cã îi va tãia capul exact în 30 noiembrie ziua alegerilor parlamentare dar si o mare sãrbãtoare religioasã la români: „ Sfântul Andrei”. Membrii organizatiei PDL Costesti au fost în repetate rânduri înjurati si amenintati cu violente fizice sau cu darea afarã de la serviciu de acest derbedeu local. Probabil omul are serioase probleme la cap dacã si-a permis sã o sune pe sotia candidatului PDL la functia de deputat al Colegiului Horezu si sã o înjure si ameninte. Pentru ultima sa ispravã va fi chemat la judecãtorie unde va primi pedeapsa meritatã. „Ziarul de Vâlcea” sustine juridic demersul oricãrei persoane prejudiciate de acest derbedeu. Sprijinim locuitorii din Costesti sã îsi câstige dreptatea în instantã si sã pedepseascã comportamentul unui om pe care nici un partid serios nu l-ar tine ca membru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe