“Municipalii" au pus Dacia (Mioveni) pe “butuci"

duminică, 9 noiembrie 2008

Victorie mare cât o revanşă:

„Municipalii" au pus Dacia (Mioveni) pe „butuci"

În urmă cu două sezoane, gruparea ce avea atunci în spate un cunoscut om de fotbal, Gigi Neţoiu, Dacia Mioveni, reuşea să „fure" CSM-ului promovarea în primul eşalon. Nu se va şti poate niciodată ce s-a întâmplat cu adevărat la acel meci „cu cântec" de la Baia Mare, când „municipalii" antrenaţi atunci de Costel Pană au pierdut în mod inexplicabil un meci cu o echipă deja retrogradată, adunată în grabă cu trei zile înainte de acea dispută. Impresia generală în Vâlcea este, însă, că atunci s-a „umblat" undeva cu anumite sume de bani.

După un sezon petrecut în prima divizie, gruparea argeşeană a revenit în Liga a II-a şi este din nou colegă de serie cu gruparea care mai are în componenţă, faţă de momentul „Baia Mare" doar un jucător, Iosif Melcea, un al doilea, care a fost şi atunci în lotul lui Pană, Stanca, fiind într-o  perioadă de convalescenţă după ce a suferit o dificilă operaţie. Chiar dacă actualul tehnician vâlcean, Alin Artimon, a spus doar că partida cu Dacia se vrea a fi doar un meci de campionat, publicul vâlcean nu a uitat cele întâmplate la Baia Mare şi a luat disputa din Zăvoi drept o revanşă aşteptată.

Argeşenii, depăşiţi la toate capitolele

Scorul final, 3-o pentru vâlceni, a fost în spiritul ideii că ne-am revanşat pentru cele întâmplate după eşecul promovării în dauna argeşenilor. Au marcat Sg. Popescu (min. 45), Câju (din penalti, min. 70) şi Stromajer (min. 75). Chiar dacă a încercat să fie imparţial, centralul partidei, bucureşteanul Mihai Ene a înclinat balanţa deciziilor în favoarea oaspeţilor, şi asta poate tocmai din dorinţa de a nu se spune că a ajutat Vâlcea. Dovada faptului că Ene a greşit în devafoarea echipei gazdă e şi faptul că la faza când a acordat penalti pentru CSM, bucureşteanul nu i-a arătat celui ce a făcut faultul nici măcar cartonaşul galben. De asemenea, în prima repriză, Dobre a fost faultat dur de un fundaş argeşean. Ene nu a dat nici lovitură liberă pentru gazde şi nici nu i-a arătat cartonaş (măcar) galben agresorului. Bucureşteanul Ene a fost ajutat de asistenţii Vladimir Urzică, din Piatra Neamţ, şi Cătălin Oprişanu, din Vaslui. rezervă a fost vâlceanul Cătălin Buşi, iar observator Attila Kanyaro, din Tg. Mureş.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe