De ce nu va fi votat Aurel Vladoiu

duminică, 9 noiembrie 2008

DE CE NU VA FI VOTAT AUREL VLĂDOIU

Deputatul Aurel Vlădoiu se apropie de finalul carierei politice. O carieră impresionantă dacă ţinem cont că  a plecat de la castrarea porcilor din Amărăşti unde s-a născut şi a fost tehnician veterinar şi a ajuns primar de Olăneşti , în timpul PCR când avea ocazia vorba unui coleg din presă să ducă ţucalul Elenei Ceauşescu, apoi membru marcant al FSN , PDSR, PSD .

A fost prefect de Vâlcea într-o perioadă în care limba de lemn încă era percepută de populaţie ca ceva normal şi a ajuns deputat bine poziţionat pe o listă de partid. Parlamentarul PSD candidează acum pe un Colegiu în care există destui primari PSD şi o zonă de care a răspuns pe linie de partid mai mulţi ani. Numai că acum votul este uninominal. Primarii ca şi membrii PSD din Colegiul Horezu ştiu că Aurel Vlădoiu nu îi poate ajuta concret deşi le-a promis marea cu sarea.

El candidează greu după ce chiar colegii săi din conducerea organizaţiei l-au plimbat timp de mai multe săptămâni dintr-un colegiu în altul neavând curaj să îl arunce în lupta electorală. Are o imagine prăfuită pentru că nu este de ajuns să latri mereu împotriva unui Guvern şi să depui declaraţii politice redactate de alţii. Trebuie să faci ceva pentru comunităţile locale. Nu trafic de influenţă şi nu mici pomeni cu obiecte şi bani oferite de firme cu interese ascunse care l-au sponsorizat pentru a-şi atinge apoi ţeluri total diferite faţă de ale populaţiei.

Sondajele arată clar că PSD va obţine doi deputaţi în Vâlcea. Iar Vlădoiu are mai mulţi colegi care au şanse mai mari decât el şi care merită mai mult să fie aleşi. Dan Mazilu în Bălceşti şi Sorin Ghiţă în Râmnic Nord chiar pot fi deputaţi  de care populaţia de acolo are nevoie. Iar populaţia din Horezu are şansa de a avea un deputat de excepţie, Ion Tudor de la PDL care este susţinut de toţi aleşii din Colegiul Horezu care i-au văzut proiectele şi care ştiu că le poate duce până la finalizare.

Vlădoiu nu va fi votat de cadre didactice. Vlădoiu nu va fi votat de preoţi mulţi dintre ei având chiar motivaţii să îi facă anticampanie. Vlădoiu nu va fi votat de tineri. Vlădoiu nu va fi votat de cei săraci. Vlădoiu nu va fi votat de micii întreprinzători. Vlădoiu nu va fi votat de medici, asistente medicale, farmacişti, directori de şcoli, şoferi, vânzători, pensionari,muncitori, ţărani. Vlădoiu nu va fi votat nici măcar de toţi membrii cu carnet ai PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe