Comuna LĂDEŞTI VOTează CONSTANTIN MAZILU DEPUTAT

duminică, 9 noiembrie 2008

Comuna LĂDEŞTI VOTează CONSTANTIN MAZILU DEPUTAT

Apropierea alegerilor parlamentare din data de 30 noiembrie a.c. face ca locuitorii din localităţile Colegiului Uninominal Nr. 3 Bălceşti face ca popularitatea candidatlui PSD la funcţia de DEPUTAT, CONSTANTIN MAZILU, să fie extrem de ridicată. CONSTANTIN MAZILU  afost prezent în comuna Lădeşti unde a stat de vorbă cu locuitorii frumoasei localităţi vâlcene, una foarte dragă lui.

 „Aveţi tot sprijinul nostru domnule Mazilu şi să aveţi toată încrederea că vă vom vota şi suntem mândri că unul de-al nostru va ajunge-n Parlamentul României", au spus la unison câţiva locuitori din comuna vâlceană. „Îl ştiu pe CONSTANTIN MAZILU de când era mic şi a fost întotdeauna un copil respectuos.Ne-a ajutat ori de câte ori am avut nevoi şi acum este datoria noastră să-i acordăm votul, să meargă la Bucureşti, la Camera Deputaţilor şi sunt convins că ne va ajuta şi mai mult de acolo", ne-a declarat un bătrân în târgul săptămânal din Lădeşti.

Nici primarul Ilie Dobre nu s-a lăsat mai prejos şi a declarat: „Eu sunt la început într-ale administraţiei şi am apelat de foarte multe ori la sprijinul domnului MAZILU. Întotdeauna a fost deschis şi m-a ajutat. Este foarte priceput şi ne poate ajuta în orice domeniu. Avem nevoie de el ca DEPUTAT şi-i rog pe toţii cetăţenii din comuna Lădeşti să-i acorde votul pentru ca domnul CONSTANTIN MAZILU  să ajungă în Parlamentul României".

„Pentru mine comuna Lădeşti este ca a doua casă şi îi respect pe toţi locuitorii ei indiferent de vârstă. Le mulţumesc că au încredere în mine şi le promit că voi fi mereu acelaşi om sincer şi devotat locurilor natale. Voi merge în Parlament doar pentru a contribui la bunăstarea dumneavoastră pentru că meritaţi un sprjin consistent şi la acest nivel", a spus candidatul PSD la funcţia de DEPUTAT în Colegiul Uninominal Nr.3 Bălceşti, CONSTANTIN MAZILU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe