Echipa Tăriceanu- PSD va transforma alegerile într-un Logan electoral

miercuri, 5 noiembrie 2008

Echipa Tăriceanu- PSD va transforma alegerile într-un Logan electoral

Moţunea de Cenzură PD-L este singura soluţie care garantează respectarea legii, plata salariilor majorate şi îi înlătură pe cei ce au blocat majorările hotărîte prin lege.

Prin aceasta moţiune, PD-L cere parlamentarilor să înlăture Guvernul Tăriceanu-PSD pentru a aşeza alegerile din 30 noiembrie în deplină siguranţă. Un guvern care a corupt administraţia şi şi-a încălcat îndatoririle publice nu poate organiza alegeri credibile. PD-L e primul partid care doreşte a alegerile sa aiba loc la termen si sa se desfasoare corect.
 
Motiunea PD-L e îndreptată împotriva unui guvern care a dovedit că e cel mai prost şi corupt administrator de fonduri şi instituţii publice, nu împotriva alegerilor. Echipa Tăriceanu- PSD va transforma alegerile într-un Logan electoral.
Moţiunea „Educaţia rămîne, Guvernul pleacă” nu e un act politic mărunt ci o reparaţie de urgenţă care repune în drepturi oameni umiliţi de propriul guvern.

Fără efortul hotărît al PD-L  nu ar fi existat nici Moţiune de Cenzură, nici dezbatere de urgenţă în Parlament a Ordonanţei care a blocat plata salariilor majorate ale profesorilor. Moţiunea de cenzură e acţiunea centrală care duce la îndepărtarea răului aflat la Guvernare. Tot motiunea de cenzura impiedica guvernul Tariceanu-PSD sa dea o noua ordonanta de blocare a maririi salariiilor profesorilor daca actuala ordonanta va fi respinsa.

Dezbaterea de urgenta a  Ordonanţei e instrumentul care poate remedia situaţia salarizarii profesorilor. PSD a refuzat motiunea şi s-ar putea folosi de dicutarea ordonantei in parlament pentru a poza in salvator al profesorilor. Daca ordonanta de blocare a majorarii salariilor profesorilor va cadea in Parlament, asta se va intimpla numai pentru că PD-L a avut iniţiativele pe care PSD nu le-ar fi lansat niciodată.

Suntem curiosi sa vedem vointa reala a PSD de respingere a ordonantei. Ne declaram sceptici pentru ca sunt destule precedente cind PSD una a zis , alta a votat. Plus ca sunt experti in tergiversari si tertipuri procedurale.
Daca alianta dintre grupul Tariceanu si PSD va bloca majorarea salariilor profesorilor, guvernul PDL va acorda aceasta majorare cu prioritate. Tăriceanu şi PSD nu fac un pas fără să se înţeleagă şi nu se simt în siguranţă decît dacă pun instituţiile statului la şmotru electoral”

Senator PD-L DOREL JURCAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe