Dan Constantin Mazilu îşi consolidează popularitatea în Colegiul Bălceşti

miercuri, 5 noiembrie 2008

PSD Vâlcea are cel mai bun candidat din Oltenia!

Dan Constantin Mazilu îşi consolidează

 popularitatea în Colegiul Bălceşti

Dan Constantin Mazilu, candidatul PSD la funcţia de deputat în Colegiul Bălceşti (Bălceşti, Ghioroiu, Diculeşti, Făureşti, Laloşu, Zătreni, Lăcusteni, Tetoiu, Roşiile, Berbeşti, Alunu, Sineşti, Grădiştea, Livezi, Fârtăţeşti, Măciuca, Valea Mare, Lădeşti, Popeşti, Stăneşti, Lăpuşata, Copăceni, Roeşti) ignoră atacurile adversarilor politici paraşutaţi prin Bălceşti şi domiciliaţi într-un hotel din Râmnicu Vâlcea. Dan Mazilu îşi consolidează popularitatea prin acţiuni responsabile menite să sprijine comunităţile locale .

Laloşu

În comuna  Laloşu, Constantin Mazilu a impulsionat, alături de preşedintele consilului Judeţean, Ion Cîlea, finalizarea lucrărilor la reţeaua de alimentare cu apă a comunei, iar în acest moment, localnicii pot renunţa la celebrele fântâni cu gazolină. Tot în această comună social-democraţii au făcut demersuri pentru electrificarea unui sat.

Lădeşti

În ultima vreme, şi la Lădeşti se vorbeşte intens despre gesturile de suflet ale candidatului PSD.  Dan Mazilu a decis să ajute cu materiale de construcţii o familie căreia casa îi fusese mistuită de flăcări. Sprijinul oferit de Mazilu a fost completat de „Alex Construct”, una dintre cele mai puternice şi serioase firme de construcţii din judeţ care a realizat obiective importante şi în Râmnicu Vâlcea şi a cărei patroni obişnuiesc să sprijini familiile aflate la ananghie.

Fârtăţeşti

 În categoria acţiunilor menite să îmbunătăţească viaţa locuitorilor din zona Bălceşti, am putea încadra şi contribuţia lui Constantin Mazilu în ceea ce priveşte modernizarea unor drumuri din Fârtăţeşti. În satul Afânata, Ghecon Construct         ( firma candidatului PSD) a reabilitat o importantă cale de acces fără a angaja bugetul comunei condusă de primarul Nicolae Voicescu.

Viitorul parlamentar a răspuns astfel unei solicitări din partea oamenilor, care i s-au plâns că, de nenumărate ori, s-a întâmplat ca ambulanţele să nu poată interveni în timp util pentru a transporta bolnavi. Şi modernizarea aproape în totalitate a DC 81 Fârtăţeşti - Valea Ursului - Dozeşti reprezintă o bilă albă în activitatea reprezentantului PSD în competiţia pentru Camera Deputaţilor.

Reamintim că, pentru modernizarea acestui drum, primarul Voicescu obţinuse finanţare pe HG 577, dar din cele 28 de miliarde de lei promise de Guvern, în cele din urmă, s-au primit doar 3, bani suficienţi pentru asfaltarea a numai 1,5 km. De restul s-a ocupat, evident, Dan Mazilu, care, dacă ne aducem bine aminte, a asfaltat şi DC 84 Giuleştii de Sus - Măriceşti în mare parte tot pe banii săi. Primarul Nicolae Voicescu a apreciat de fiecare dată ataşamentul colegului său faţă de comuna Fârtăţeşti şi i-a mulţumit în numele întregii comunităţi, care pe bună dreptate consideră că Dan Mazilu este cel mai potrivit vâlcean pentru Parlament.

Bălceşti

Locuitorii din Bălceşti cunosc programul lui Dan Mazilu de realizare a unui centru cultural în oraş, centru care să deservească la pregătirea tineretului din tot colegiul. În Bălceşti Dan Mazilu este cunoscut de mult timp pentru eforturile sale de încurajare a sportului şi pentru sprijinul adus autorităţilor în refacerea unor porţiuni de drum distrus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe