Ion Tudor sprijină formaţiile de fotbal din Colegiul Horezu

duminică, 2 noiembrie 2008

Ion Tudor sprijină formaţiile de fotbal din Colegiul Horezu

Sâmbătă 1 noiembrie două partide din liga a V-a l-au avut printre spectatori pe Ion Tudor, candidat al PDL la funcţia de deputat în Colegiul Horezu:  Viitorul Foleşti cu Sportul Genuneni – în satul Foleştii de Sus din comuna Tomşani şi Montana Izvorul Rece cu Minerul Costeşti – în satul Bistriţa din comuna Costeşti

Ceele 4 echipe din liga a V-a au primit echipamente noi de la Ion Tudor. Duminică candidatul democrat liberal a fost present la partida   A.S. Viitorul Buneşti - A.S. Bărbăteşti disputată la  Bunesti.Echipele au primit echipamente.Echipamentul nou şi prezenta lui Ion Tudor au purtat noroc echipei gazdă ,care a câştigat cu scorul de 6 la 1.

Ion Tudor a declarat după meci: „Este o plăcere pentru mine să sprijin sportul vâlcean să sprijin toţi tinerii care îşi dezvoltă spiritul de competiţie. Am fost şi eu sportiv de performanţă,ştiu ce înseamnă lipsa unui echipament,să nu ai un jambier,un pantof adecvat.Clasa politică va trebui să îşi îndrepte  atenţia către tineri şi în domeniul sportiv.Am ajutat şi voi ajuta în continuare la amenajarea bazelor sportive din fiecare localitate din Colegiul Horezu”.

( T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe