Concurs antidrog la Energetic

duminică, 2 noiembrie 2008

Concurs antidrog la Energetic

Elevii de la Colegiul Tehnic Energetic din Râmnicu Vâlcea au sărbătorit şi ei într-un mod original Halloween-ul, cu sprijinul centrului Antidrog Vâlcea. Elevii au participat la un concurs cu mai multe probe, unii dintre ei fiind deghizaţi ca la un spectacol, cu măşti. Şase echipaje alcătuite din câte cinci elevi de liceu s-au întrecut în ghicitori şi indicii pentru a găsi „apa vieţii”, pe care o aduceau „Zânei Măseluţă”.

La petrecere a mai fost prezent un enigmatic profesor mascat, care dădea indicii concurenţilor sau îi punea la grele încercări, dar concurenţii au mai căutat şi un personaj misterios, „piticul”, care se ascundea undeva, prin tufişurile din parcul şcolii. Câştigători au fost consideraţi elevii care au ajuns primi la locul de sosire - plecare, după ce au străbătut un traseu unde perspicacitatea fiecărui  concurent conta în lupta contra-cronometru. Jocul de Halloween al elevilor energeticieni s-a vrut o alternativă la consumul de droguri.

La finalul concursului, toţi elevii participanţi au primit din partea CPECA Vâlcea diplome pentru câştigători. „Iniţiativa acestei manifestări a venit din partea Consiliului elevilor din Colegiu Tehnic Energetic, alături de care Centrul Antidrog Vâlcea a avut foarte multe acţiuni” – spun reprezentanţii CPECA Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe