Bătrână de 88 ani, dispărută

duminică, 2 noiembrie 2008

Bătrână de 88 ani, dispărută

Constantin M., din oraşul Bălceşti, s-a prezentat pe 28 octombie, la sediul Poliţiei oraşului Bălceşti sesizând faptul că bunica sa, MUŞOIU MARIA, de 88 ani, din oraşul Bălceşti, a plecat de la domiciliu în seara zilei de 27 octombrie a.c., ora 19.00, şi nu s-a mai întors.

La o zi după semnalarea dispariţiei, în baza unui plan de acţiune punctual întocmit la Poliţia oraşului Bălceşti, bătrâna a fost căutată în mai multe zone de către echipe mixte formate din 18 jandarmi din cadrul Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Vâlcea, 22 poliţişti din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, 10 angajaţi ai Primăriei Bălceşti, precum şi membrii ai familiei, rezultatul fiind negativ. De asemenea, au fost verificate spitalele din judeţul Vâlcea, centrele de internare a persoanelor cu handicap din judeţ, aceasta nefiind identificată în niciunul dintre acestea.

Bătrâna are ca semnalmente: înălţime 1,40-1,49 m, greutate 40-49 Kg, ochi căprui, faţă ovală, buze groase, fără semne particulare. În momentul dispariţiei, era îmbrăcată într-o haină bărbătească de culoare maro, batic de culoare negru, fustă de culoare închisă şi un şorţ de culoare verde, încălţăminte de cauciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe