Domnule Cîlea, decapitaţi-l pe Vlădoiu !

duminică, 5 octombrie 2008

Domnule Cîlea, decapitaţi-l pe Vlădoiu !

Traian Guminski

Actuala conducere a PSD Vâlcea are şansa de a scăpa definitiv de deputatul Aurel Vlădoiu. Fostul prefect al social democraţilor se află la final de mandat. Un mandat în care s-a remarcat prin acţiunile sale constructive şi criticile permanente la adresa puterii. Este omul din PSD Vâlcea care alături de Ion Câlea a parcurs cei mai mulţi kilometri prin comunele vâlcene. 

 

Este liderul, care a scos cei mai mulţi primari PSD. Colegiul în care avea şansa să obţină 50% în 30 noiembrie i-a fost luat şi făcut cadou paraşutatului Marian Sârbu. Mutat pe Colegiul senatorial din sud a căzut iniţial victima maşinaţiunilor duse de deputatul Vasile Bleotu, cel care îi pomisese unui personaj sinistru al PSD-PC (Ică Voinea) că-l va face senator în locul lui Vlădoiu. 

 

Nu ştim cât şi dacă deputatul de Vaslui a cotizat. Se pare că nu din moment ce primarii din sud au fost sfătuiţi să-l voteze intern pe Laurenţiu Coca. Împotriva lui Vlădoiu au fost de data aceasta şi cei care se declarau mari prieteni ai săi. Vlădoiu a fost executat într-o şedinţă de tip cominternist sâmbăta trecută. Fusese anunţat cu doar două ore înainte despre întâlnire pentru a nu avea timp să mai vorbească cu nimeni. De fapt nu mai avea cu cine dintre primari sau colegi să vorbească. „ Împachetarea” sa avusese loc. Ion Câlea şi Dumitru Persu ştiu bine valoarea colegului lor de partid. Îi cunosc şi puterea de muncă. Se tem atât de tare de Vlădoiu încât s-au grăbit să îi promită locul de candidat la Senat în Râmnic lui Pârvu, aproape l-au obligat să candideze, pentru ca să nu fie cerut de Aurel Vlădoiu. 

 

Mai rămâne colegiul Râmnic Nord în care este desemnat candidat Sorin Ghiţă actualul primar de Vlădeşti. Acesta poate ar renunţa în favoarea colegului său. Nu îl lăsaţi tovarăşilor! Distrugeţi-l definitiv pe Vlădoiu. Nu-i daţi şansa să candideze nici măcar într-un colegiu în care PDL este favorit. Faceţi în aşa fel încât PSD să îşi obţină cele trei mandate din sud. Dar aveţi grijă, poate vă fac cei din PDL şi PNL o surpriză şi ajungeţi pe locul trei cu un număr de voturi ridicol de mici. Poate mai şi pierdeţi vreun colegiu dacă adversarii le obţin direct. 

 

Nu uitaţi că există posibilitatea ca PSD să obţină per total 38-40% şi să nu aibă decât un mandat sau nici unul. Pentru că adversarii pot să le obţină direct domnilor de la conducerea PSD. Aşa că lichidaţi-l pe Vlădoiu dar aveţi grijă ce ţapi ispăşitori pregătiţi din timp! 

 

Nouă ne va face o plăcere deosebită să îl susţinem pe Laurenţiu Coca atunci când va candida pentru conducerea partidului. Este un om tânăr, dinamic şi din poziţia de senator are tot dreptul să acceadă la scaunul lui Câlea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe