Trei tineri au murit carbonizaţi şi alţi patru au fost răniţi

duminică, 31 august 2008

Tragedie la Mateeşti:

Trei tineri au murit carbonizaţi

şi alţi patru au fost răniţi

• Microbuzul în care se aflau a căzut de pe pod şi a luat foc

 Trei tineri au murit carbonizaţi, duminică, iar alţi patru au fost grav răniţi, în urma unui accident tragic petrecut în dreptul localităţii vâlcene Mateeşti. Microbuzul cu care tinerii se întorceau de la discoteca Milostea a ieşit la un moment dat de pe şosea, a plonjat şapte metri în albia pârâului Tărâia şi s-a izbit violent de malul opus, luând foc. Microbuzul Fiat, înmatriculat în Vâlcea era condus spre oraşul Berbeşti de Emilian Cristea (18 ani). În jurul orei 04.00, se pare că şoferul a adormit la volan pe DJ 605A, în dreptul localităţii vâlcene Mateeşti. „În urma impactului, autovehiculul a luat foc, în maşină rămânând blocate trei persoane. Alte patru au fost rănite şi au reuşit să se salveze.” – au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

În urma accidentului a murit atât şoferul, cât şi Bogdan Golescu (20 de ani) şi Cristinel Pripas (14 ani), din Berbeşti. Alţi trei tineri au fost răniţi: David Hoanţă (18 ani) – fracturi costale, ruptură splină; Gabriel ├×ambra (21 de ani) şi Cristian Drugă (17 ani). Un singur pasager a scăpat nevătămat, respectiv Ilie Bondoc. „Membrii echipajului de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au reuşit să scoată trupurile neînsufleţite ale celor trei tineri după câteva zeci de minute de intervenţie", a declarat, duminică, subofiţerul Octavian Fulger, de la ISU Vâlcea.

Pompierii militari au fost ajutaţi la stingerea incendiului şi de membrii Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al SC Min Prest Berbeşti. În prezent, poliţiştii vâlcenii continuă cercetările la faţa locului, pentru a stabilii cauza exactă care a dus la producerea tragediei. Cinci dintre pasageri fuseseră luaţi la ocazie, de pe drum.
      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe