Preşedintele PDL Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău:

duminică, 31 august 2008

Preşedintele PDL Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău:

„M-aş bucura ca Ion Tudor să vină la PDL!“

 Politicianul Ion Tudor - seriozitate, carismă, profesionalism, imaginea pozitivă sută la sută. Acestea sunt calităţile evidente ale fostului preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Râmnicu Vâlcea, omul care a reformat din temelii o structură învechită şi care a dublat cifrele electorale ale grupării celor trei trandafiri. După ce a fost înlăturat abuziv şi dictatorial de la conducerea organizaţiei şi suspendat din calitatea de membru de partid, Ion Tudor este curtat acum de mai multe partide: PDL, PNL şi PC pentru a candida uninominal la Parlamentul României într-un colegiu electoral.

Omul politic Tudor a stat la masa discuţiilor cu reprezentanţii partidelor, pe care îi respectă în egală măsură. La ora actuală nu se ştie clar din partea cărei formaţiuni politice va candida acesta, dar un lucru este cert: Va candida! Pentru că omul politic Tudor mai are multe de spus în arena publică, pentru că foarte mulţi vâlceni îi cer să candideze la alegerile parlamentare, pentru că judeţul Vâlcea are nevoie de un parlamentar, care să-i reprezinte cu demnitate, care să se gândească cu onestitate la legi în folosul lor şi nu în interes personal.   

Democrat liberalii se arată a fi cei mai serioşi în ceea ce priveşte intenţia de cooptare în sânul partidului a lui Ion Tudor. Liderii PD-L Vâlcea nu au negat cã existã sanse mari ca Tudor sã candideze la alegerile parlamentare din partea PD-L. Realitatea este că la această dată nu existã nici o cerere de înscriere în partid din partea acestuia. „Eu m-as bucura sã intre la noi în partid. Acum depinde din ce unghi privesti acest lucru. Dacã ti-e teamã de competitie si cã îti pierzi locul, pentru unii nu e de bun augur.

Pentru cei care se gândesc strict la interesul partidului, venirea lui Tudor nu ar cauza probleme”, spune Mircia Gutãu, preşedintele PD-L Râmnicu Vâlcea. „Eu nu am nimic împotriva intrãrii lui Ion Tudor în partid. Personal, m-ar bucura acest lucru. E un om de valoare care poate ajuta partidul”,a afirmat şi Eusebiu Veţeleanu, secretarul general PDL. De asemenea şi Romulus Bulacu, prim vicepresedintele PD-L nu este împotriva ca candidaturii lui Ion Tudor din partea democrat-liberalilor la alegerile parlamentare dela sfârşitul acestei toamne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe