Cristian Buican se ţine de cuvânt

duminică, 31 august 2008

Cristian Buican se ţine de cuvânt

Comuna Bujoreni a primit bani pentru toate şcolile

În campania electorală de la locale Cristian Buican a acordat o grijă deosebită comunei Bujoreni. Era atunci vicepreşedinte de Consiliu Judeţean şi şi-a dorit mult ca Bujoreniul să aibă primar liberal. Nu a fost să fie aşa, în turul doi cetăţenii „de culoare“ din comună şi-au pus poalele în cap şi l-au reales pe Roşu. Un primar care nu merita încă un mandat. Dar Cristian Buican merită să fie ales deputat de locuitorii din Bujoreni. Pentru că şi-a respectat promisiunile. A promis că va face în aşa fel încât toate şcolile din comună să primească fonduri de la Guvern.

Lobby-ul său a avut efect. Pentru că sunt comune în România, nu puţine, care nu au primt bani pentru nicio şcoală. Guvernul a alocat la sfârşitul săptămânii trecute câte 500 de milioane pentru fiecare din cele 4 şcoli din Bujoreni. Duminică Cristian Buican a vizitat din nou comuna : „Sunt în Bujoreni de câteva ore, am avut nişte întâlniri cu administraţia locală de aici, dar şi cu cetăţeni. Lucrez la un proiect prin care să fie alocate fonduri pentru asfaltarea tutruror drumurilor săteşti.

Comuna este lipită de municipiul Râmnicu Vâlcea şi nu este normal să aibă drumuri neasfaltate. Am apelat la nişte specialişti prieteni din Guvern. Intenţionez să obţin aprobarea realizării unei treceri la nivel de cale ferată în punctul „La Canton“ din satul Olteni. Oamenii de aici au nevoie de o trecere peste calea ferată.” Candidatul liberal pentru Camera Deputaţilor are simpatizanţi mulţi în Bujoreni, conform ultimului sondaj realizat de PNL.

Tocmai de aceea Buican a întocmit un proiect pe care vrea să îl promoveze imediat după alegeri. Este vorba despre un proiect pe Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. „Există fonduri pe proiecte finanţate de PNDR. Doresc să ajut administraţia din Bujoreni să le acceseze pentru definitivarea reţelei de alimentare cu apă a comunei şi pentru realizarea canalizării.”

(T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe