Sparle si Soparle

miercuri, 27 august 2008

Sparle si Soparle

#  Unul dintre abonaţii sinecurilor oferite de liberali este fostul pesedist Ion Popescu Sodă. Fost director al USG, post oferit atunci ca urmare a relaţiei naş-fin dintre el şi un mare mahăr al PSD şi fost consilier al prefectului Aurel Vlădoiu, acum Ion Popescu freacă menta pe un salariu de invidiat. Apropo, cât luaţi pe lună că sunteţi director la Domeniile Statului domnule Popescu ? Cu ce se ocupă directorul din Vâlcea al acestei instituţii de mâncat banii bugetului, unde aveţi biroul şi ce program aveţi?

#  Un procuror vâlcean foloseşte cu nonşalanţă un autoturism scump primit de la un cap al lumii interlope. Fata procurorului foloseşte şi ea un autoturism. Ceva mai ieftin. Primit cadou pe aceiaşi filieră. O felicităm oricum pe domnişoara. Pentru notele de zece de la licenţă. Astea au fost făcute cadou de nişte colegi de-ai tatălui! Halal justiţie, barbară socoteală!

#  Datoriile unor colegi de ai noştri de breaslă cresc. Şi pretenţiile acestora de la posibilii clienţi politici de asemenea. Clienţii au văzut deja atacurile nu prea subtile dar ezită. Nu doar din cauza tarifelor acestui mercenar cu ştaif ci mai ales faptului că serviciile sale se transformă de obicei în deservicii!

#  Suntem pe urmele nemernicului care postează pornografii şi obscenităţi pe forumul ziarului nostru. Când îl vom depista îi vom acorda o corecţie exemplară! Nu excludem posibilitatea ca acest ipochimen să fie şi autorul altor operaţiuni asemănătoare defăşurate pe forumuri ale concurenţei noastre !

# Avocatul Bebe Ungureanu şi-a schimbat pedichiurista. Cum o fi făcând omul bătături ? Păi dacă nu are autoturism, pentru că în declaraţia de avere spune că nu are, înseamnă că merge mult pe jos. Iar unghiile îi cresc repede pentru că mânâncă calciu şi îşi ţine degetele în uleiuri parfumate. Dar despre uleiuri ştiu mai multe nişte salariate ale unor saloane din Bucureşti. Intime!

# PDL trimite în Vâlcea un candidat surpriză. Cu fustă. Şi nu are prenumele Elena. Dar posedă aceleaşi calităţi. Politice.

# Un fost ţărănist a ajuns şeful şpăgarilor din Spitalul Judeţean. Nesimţitul ăsta se pare că are nevoie lunar de o avere pentru a-şi întreţine relaţiile feminine dacă cere într-una. Pentru certificate, pentru referate, pentru pensionare, pentru consultare, pentru operaţie. Cere ca un intrat în foame deşi are vilă, maşină avere, are de toate. Poate prea multă libertate. Puţin după gratii nu i-ar strica. Şi aşa a pensionat aiurea sute de vâlceni care mănâncă ilegal banii bugetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe