ROMARTA SA, nesimţire la maximum

miercuri, 27 august 2008

Drept la replică

ROMARTA SA, nesimţire la maximum

Către:    publicaţia Ziarul de Vâlcea
Referitor:    materialul ”Şpârle şi şopârle” (pag. 12)

    Ca urmare a unei note inserată în grupajul cu titlul de mai sus apărut în ultima ediţie a  Ziarului de Vâlcea şi în virtutea dreptului la replică, vă rugăm să daţi publicităţii următorul material:

    Construcţia metalică dintre River Plazza Mall şi Complexul Winmarkt este obiectul unui litigiu asupra terenului pe care este amplasată între două societăţi comerciale din municipiu.

    Primăria municipiului a sancţionat, prin intermediul Corpului de Control al Primarului şi în baza HCL nr. 50/2006 care aprobă Normele de Salubrizare pentru municipiul Râmnicu Vâlcea, Cap. IV.1, art. 39, în mai multe rânduri societatea VALMETEX SA, ulterior transformată în SC ROMARTA SA, pentru neîntreţinerea curăţeniei şi igienei în imobilul în cauză. Dar sancţiunile au fost contestate în justiţie şi încă sunt pe rolul instanţelor de judecată, firma amendată invocând în sprijinul său chiar acest litigiu care are ca obiect construcţia respectivă.

    Imediat ce acest conflict în instanţă se va definitiva, într-un fel sau altul, Primăria municipiului va face toate demersurile legale posibile pentru ca zona în care este amplasată construcţia metalică să redevină una civilizată.

ing. Mircia Gutău,
Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea

NR – Titlul ne aparţine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe