Dan Mazilu centralizează proiectele din Colegiul Bălceşti

duminică, 24 august 2008

Dan Mazilu centralizează proiectele din Colegiul Bălceşti

Dan Mazilu, candidatul PSD pentru funcţia de deputat în Colegiul Brezoi, a avut câteva întâlniri la sfârşitul săptămânii trecute în Lădeşti, Fârtăţeşti şi Diculeşti  cu membrii ai organizaţiilor locale şi aleşi locali. Viceprimar al comunei Lăpuşata, cunoscut om de afaceri şi susţinător al fotbalului judeţean, Dan Mazilu se bucură de o mare popularitate în zonă fiind principalul favorit în Colegiul Bălceşti în alegerile din toamnă. „Zona are nevoie de foarte multe. În primul rând trebuie dezvoltată infrastructura.

Există diferite programe aprobate dar nu a fost construit un plan de ansamblu. Lucrez cu o echipă din Capitală la definitivarea unei situaţii pe fiecare localitate în parte. Indiferent de culoare politică a primarilor din localiţăţile cuprinse în acest Colegiu doresc să ajut fiecare comună în eforturile de accesare a fondurilor europene. Trebuie ştiut ce proiecte sunt necesare, ce societăţi specializate le pot realiza impecabil în aşa fel încât să primim cât mai mulţi bani în următorii ani. Stadioane noi, apă, canalizare, şcoli moderne, iluminat stradal, cămine culturale, poduri, podeţe, amenajării de albii, protecţia mediului, salubritate.

În toate pot fi obţinute fonduri. În această perioadă centralizez situaţia pe fiecare localitate. Mă ajută în acest demers şi Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean, un om responsabil care cunoaşte fiecare localitate, fiecare problemă a locuitorilor şi a administraţiilor locale. Şi domniei sale dar şi celorlalţi colegi din conducerea organizaţiei care îmi acordă sprijin le mulţumesc. Cred că printr-o colaborare eficientă a tuturor aleşilor: consilieri locali, judeţeni, primari, viceprimari, deputaţi senatori se vor rezolva preoblemele importante ale localităţilor din judeţ.“

(T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe