Schimbări surpriză în conducerea executivă a OLTCHIM

miercuri, 20 august 2008

Schimbări surpriză în conducerea executivă a OLTCHIM

 • după numai patru luni de la numire, Gheorghe Balint părăseşte postul de director general adjunct de la OLTCHIM • în prezent, echipa de conducere de la OLTCHIM este următoarea: Constantin Roibu – director general, Radu Olaru – director general adjunct, Vasile Măndică – director economic, Cristian Georgescu – director Producţie, Victoria Neguţ – director Resurse Umane, şi Veronica Preoteasa – director Marketing

Începând de luni, 18 august 2008, a încetat, cu acordul părţilor, contractul de muncă al lui Gheorghe Balint, care a ocupat postul de director general adjunct, cu atribuţii de director de Direcţie Tehnică la OLTCHIM SA Râmnicu Vâlcea. În acest post, cu aceleaşi atribuţiuni, a fost numit Radu Olaru, de profesie inginer chimist, cu o vechime în societate de 12 ani. Radu Olaru a lucrat ca inginer chimist în cadrul serviciului de cercetare şi în secţia PVC, şi a urcat în ierarhie ocupând pe rând următoarele poziţii: director Producţie în cadrul societăţii mixte Oltchim-Petzetakis, director tehnic în cadrul Direcţiei Dezvoltare a OLTCHIM pentru o perioadă de 6 ani, iar din luna aprilie a acestui an şi până în prezent director Producţie.

În postul de director Producţie la OLTCHIM a fost numit Cristian Georgescu, de 56 ani, de profesie inginer petrochimist. S-a alăturat echipei de conducere a societăţii începând cu luna iunie 2008 ocupând postul de inginer şef de producţie. Până la această dată a acumulat experienţă în domeniu la SNP Petrom-sucursala Petrobrazi, în perioada 1977 – ianuarie 2006, unde a ocupat pe rând funcţiile de şef instalaţie, şef secţie, director utilităţi, director comercial, director producţie iar în perioada 2006 – martie 2008 la SC Petrotel-Lukoil SA Ploieşti, unde a ocupat poziţiile de şef departament producţie şi şef compartiment coordonare grup proiecte.

În primăvara acestui an, pentru a eficientiza activitatea de conducere a societăţii OLTCHIM SA Râmnicu Vâlcea, consiliul de administraţie al întreprinderii, la propunerea directorului general, Constantin Roibu, a aprobat următoarele modificări în conducerea executivă: pentru postul de director general adjunct, cu preluarea atribuţiunilor directorului tehnic, a fost nominalizat Gheorghe Balint; în postul de director Direcţie Producţie, ocupat de Gheorghe Balint, a fost numit Radu Olaru; postul de director Divizie Agroalimentară, ocupat de Dorel Barbu, a fost desfiinţat ca urmare a vânzării activelor Avicola Băbeni, FNC Băbeni şi Suinprod Băbeni.

În prezent, echipa de conducere de la OLTCHIM este următoarea:
Constantin Roibu – director general, Radu Olaru – director general adjunct, Vasile Măndică – director economic, Cristian Georgescu – director Producţie, Victoria Neguţ – director Resurse Umane, şi Veronica Preoteasa – director Marketing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe