APIA cumpără cereale

miercuri, 20 august 2008

 APIA cumpără cereale

Agricultorii vor putea să-şi vândă cerealele Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) la un preţ de intervenţie de 101,31 euro/tonă în perioada 1 noiembrie 2008 - 31 mai 2009.

Potrivit datelor transmise de APIA, vânzătorul primeşte contravaloarea mărfii vândute într-un interval de 30 - 35 zile de la data acceptului de preluare. "Cerealele cumpărate de APIA sunt depozitate la depozitări agreaţi şi contractaţi de APIA şi constituie stocuri aflate la dispoziţia Comisiei Europeane (CE). Când este autorizată de Comisie, Agenţia de Plăţi va oferi cereale pentru vânzare, pe bază de licitaţie. Costul cerealelor cumpărate de Agenţie în cadrul procedurii de intervenţie este suportat de Comisia Europeană", potrivit APIA.

În ceea ce priveşte procedura de ofertare şi vânzare a cerealelor, producătorul trebuie să completeze oferta-tip, să depună oferta la registratura centrului judeţean al APIA, iar după aprobare, să livreze cerealele către depozitul de intervenţie desemnat de APIA.

Formularele-tip de ofertă sunt puse la dispoziţia ofertanţilor la sediile centrelor judeţene ale APIA sau pe site-ul Agenţiei, în format electronic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe