Titeştiul votează Cristian Buican

luni, 18 august 2008

Titeştiul votează Cristian Buican

Comuna Titeşti este considerată un fief al liberalului Cristian Buican. Candidatul liberal la Camera Deputaţilor s-a născut în comuna Perişani, comună în care, atunci, Titeşti era un sat. Legat mereu de locurile natale Cristian Buican a încercat, din toate funcţiile pe care le-a avut ( consilier judeţean- vicepreşedinte de consiliu judeţean- vicepreşedinte PNL Vâlcea) să sprijine această zonă. Cătălin Daneş, edilul din Titeşti, recunoaşte :           

„Întreaga comună ştie cât ajutor am primit de la Cristian Buican. Mă aştept ca la alegerile din toamnă să obţină voturile a peste 80 la sută din locuitori. Buican s-a implicat în special în situaţia şcolilor de aici. Ca profesor a fost mereu legat de şcoli. Comuna are acum un microbuz şcolar pentru transportul copiilor din satele Cuciu şi Bratoveşti în şcoala din centru, a fost reabilitată şcoala cu clasele I-VIII Titeşti în cursul anului trecut iar acum Ministerul Educaţiei a alocat fonduri pentru reabilitarea şcolii cu clasele 1-4 şi a unei grădiniţe. Pentru că nu avem Cămin Cultural a fost amenajată o sală din şcoală ca sală de spectacole, cu scenă  şi ale accesorii necesare susţinerii unor spectacole, serbări sau evenimente cultural artistice.“
L-am întrebat pe Cristian Buican care ar fi prioritatea sa în Titeşti după ce va ajunge deputat. „ În cursul anului trecut a început asfaltarea drumului judeţean Racoviţa- Titeşti. S-a asfaltat un kilometru. Vreau ca în cursul mandatului meu de deputat acest drum să fie finalizat. Voi face tot posibilul în acest sens. Populaţia de aici are nevoie de căi de comunicaţie moderne. Voi face intervenţiile necesare şi pentru obţinerea finanţării modernizării drumului naţional.” (T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe