Sparle si Soparle

luni, 18 august 2008

Sparle si Soparle

• Persanul sprijină un director adjunct dintr-o societate comercială într-o lupta internă de acaparare a puterii. Iniţiativa sa este distructivă şi duce la divizarea „ psihologică” a salariaţiilor acestei unităţi importante. Bisericuţele au apărut şi când li se va alătura şi un război mediatic în care presa locală va fi de o parte sau alta va fi foarte rău. Tovarăşul Persu uită că profesioniştii află mereu totul. De exemplu ştim că deocamdată domnul M. se va mulţumi cu funcţia de director în noua societate P. Unde va aduce pe post de contabil şef o anumită doamnă alături de care se află nu numai în timpul orelor de program!

• Cătălin Harnagea a dat o raită la sfârşitul săptămânii trecute prin colegiul pe care vrea să îl reprezinte în Camera Deputaţilor. În Colegiul Bălceşti nici unu la sută din populaţie nu a auzit de candidatul liberal. Nici primarii PNL nu par dispuşi să ajute un paraşutat de la centru. Mai mulţi susţinători ai PSD au început să îşi boteze câinii Harnagea! Aşa de distracţie!

•  Romică umblă prin Europa. Cu ce bani Dumnezeu ştie că amenzile pentru ilegalităţile din Dăeşti tot nu le-a achitat. Recent a fost văzut prin Turcia. Vom verifica dacă nu cumva a postat de pe calculatoarele din hotelurile pe unde a umblat anumite obscenităţi pe site-urile concurenţei. Moral este în stare nu ştim dacă şi intelectual ştie să folosească calculatorul în acest sens!

•  Ne miră curajul unor colegi cu experienţă în presă . Curaj care constă în hazardata operaţiune de creare a unei imagini favorabile lui Basil Bleotu. Un pesedist care mulge salarii imense de la două oi (a se citi două instituţii de stat) şi care de obicei mai dă şi ţeapă uitând să îşi achite facturile din campanie. Pentru că nu suntem deloc egoişti vom da de lucru concurenţei noastre care va avea mult de lucrat.

În curând vom publica un serial despre viaţa lui Vasile, parlamentarul din Drăgăşani, care vrea un mandat uninominal. Vom detaila averea sa, practicile economice păguboase populaţiei din Drăgăşani, lipsa de interes pentru comunele din zonă, modul în care s-a îmbogăţit nemăsurat. Păi doamna Svetalana Preoteasa a făcut mai multe pentru Vâlcea în ultimul an decât a făcut Bleotu în 16 ani. Ani în care a profitat din plin de funcţiile pe care le-a avut şi a dat cu tifla miilor de amărâţi din zonă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe