Imbecilul

luni, 18 august 2008

Imbecilul

Se dă mare economist dar de fapt nu a făcut nimic profesional decât în timpul PCR când economia mergea în virtutea unui sistem. A obţinut mereu sinecuri substanţiale de la partid. S-a îmbogăţit fără măsură devenind un baron al social democraţiei vâlcene. A minţit şi a tras sfori în partid încercând să stopeze ascensiunea tinerilor de valoare sau a politicienilor cu potenţial.

A trădat de câte ori a fost nevoie pentru a-şi păstra o funcţie pe care nu o merită. A obţinut mereu mandate în Consiliul Judeţean pe liste neavând puterea de a lua voturi nominal. Şi la alegerile interne a obţinut voturi numai cu mâinile colegilor  la vedere temându-se mereu de votul secret. A fost un factor destabilizator intrând în contradicţie cu adversarii politici pe care îi simţea capabili de a construi pentru judeţ.

Acum, ajuns într-o funcţie mult dorită, obţinută la umbra şefului său care s-a implicat mereu activ în viaţa comunităţilor, acest lacom vrea să se implice într-o lovitură de culise menită a decapita o societate importantă din subordinea CJ. Individul îl atacă fără ruşine pe unul dintre cei mai capabili manageri din ţară. Culmea neruşinării este că îl acuză pe acesta de lipsă de transparenţă.

Când CET este una din firmele cele mai transparente fâcând achiziiţi doar la vedere cu date publicate pe internet, cu o colaborare cu media locală deosebită! Când CET Govora are cele mai mici tarife din ţară pentru populaţie! Când CET  are mereu imobilizate fonduri în stocuri care au făcut ca în Râmnic să nu lipsească căldura şi apa caldă nici în iernile cele mai friguroase! Acest popândău ce strânge averi în fălcile lui nemăsurate a avut curajul să acuze CET de pierderi ştiind bine că pierderile sunt datorate de creanţele populaţiei.

Ce ar face popândăul dacă directorul CET ar chema în instanţe asociaţiile de locatari, ar cere executarea acestora şi ar bloca alimentarea cu apă caldă a municipiului? Ce ar face dacă apoi prin media directorul ar spune că noii şefi PSD ai Consiliului Judeţean i-au cerut recuperarea de urgenţă a datoriilor? Câte voturi ar mai lua PSD în toamnă în judeţ? Şi-a pus vreodată aceste întrebări imbecilul? Tovarăşul sexagenar cu secera şi ciocanul tatuate în suflet vrea transport pe calea ferată a cărbunelui.

De fapt vrea doar ca transportul acestuia să nu mai fie făcut de o firmă condusă de nişte oameni care nu i-au înghiţit minciunile şi porcăriile niciodată. Numai că transportul pe cale ferată ar fi mult mai scump. Iar CET ar trebui să majoreze tarifele. Şi datoriile populaţiei ar creşte. Şi nemernicul iar ar acuza un management defectuos. Un fariseu care ştie bine că licitaţia pentru stabilirea transportatorului de cărbune a fost făcută de CJ şi nu de conducerea CE. Un fariseu care brusc se dă preocupat de soarta mediului înconjurător.

Tocmai el cel care a poluat de 19 ani mediul politic vâlcean. Pe plan financiar personal a fost un profitor şi un învingător. A demonstrat că se poate face avere fără să ai salariaţi, fără să ai reponsabilităţi, fără să achiţi taxe şi impozite, fără să tremuri la fiecare schimbare a politicului. Pe plan profesional , politic, moral tovarăşul Persu este un imbecil. Ne asumăm termenul şi aşteptăm un eventual proces. Unde vom face proba verităţii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe