Viceprimarul şi consilierii PD-L şi PIN sunt împotriva locuitorilor din Mihăeşti

miercuri, 13 august 2008

Viceprimarul şi consilierii PD-L şi PIN sunt împotriva locuitorilor din Mihăeşti

• în acest timp, primarul Stănică munceşte din greu pentru comunitate

La ultima şedinţă de Consiliu Local care a avut loc la Mihăeşti, reprezentanţii PD-L au făcut front comun cu cei de la PIN votând împotriva  tuturor proiectelor de hotărâri ce ţineau de interesul comunităţii. Probabil, aşa i-a sfătuit viceprimarul Constantin Bărzăgeanu, care se pare se pregăteşte să treacă de la micuţul PIN la PD-L. Consilierii PD-L şi PIN au dovedit, la aceeaşi şedinţă, că nu numai interesele lor personale diferă de cele ale electoratului, dar sunt şi slab pregătiţi în cunoaşterea legislaţiei.

Dacă la primele două puncte de pe ordinea de zi (privitoare la excluderea din CL a reprezentanţilor PSD şi PNL cărora li s-a retras sprijinul politic) era de aşteptat ca aleşii PIN şi PD-L să voteze în contradicţie cu legea migraţiei politice, chiar ne-a fost greu să înţelegem din ce motive ei au avut o asemenea atitudine şi în privinţa proiectului privind înfinţarea  „Serviciului de urbanism” din cadrul primăriei. Dacă proiectul ar fi trecut, după cum se ştie, o cotă importantă din valoarea investiţiilor pentru care primăria ar fi emis autorizaţii de construcţii ar fi intrat la bugetul local.

Acest lucru nu se va întâmpla însă, din cauza consilierilor amintiţi, care preferă –se pare- ca sutele de mii de euro pe care Primăria Mihăeşti le putea obţine în acest fel să ajungă în contul Consiliului Judeţean, iar apoi, evident, în visteria altor localităţi. Consilierul juridic Victor Stănculescu a ţinut să precizeze că în condiţiile în care PNL şi PSD vor acţiona în instanţă decizia celor de la PIN şi PD-L normal ar fi ca aceştia să-şi plătească din propriul buzunar greşelile de care se fac vinovaţi, precum şi cheltuielile de judecată.

Cu banii pe care i-ar fi adus la bugetul local prin înfiinţarea serviciului de urbanism se puteau asfalta drumuri, se puteau repara poduri, şcoli, grădiniţe, dar reprezentanţii PIN şi PD-L din Consiliul Local Mihăeşti nu sunt preocupaţi de soarta celor care le-au acordat votul.

Alin Deaconu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe