Deputatul Vlădoiu favorit în Colegiul „Horezu”

miercuri, 13 august 2008

Deputatul Vlădoiu favorit în Colegiul „Horezu”

Colegiul numărul trei  pentru Camera Deputaţilor este compus din următoarele localităţi: Buneşti, Stoeneşti, Pietrari, Păuşeşti Otăsău, Frânceşti, Băbeni, Bărbăteşti, Costeşti, Tomşani, Măldăreşti, Oteşani, Cernişoara, Horezu, Vaideeni, Slătioara, Mateeşti şi Stroeşti. Dintre candidaţii anunţaţi actualul deputat Aurel Vlădoiu este favorit clar. Parlamentarul social-democrat s-a ocupat intens de această zonă de care a răspuns şi pe plan organizatoric-politic din partea PSD. Colegiul are în componenţă localităţi ai căror primari sunt, în majoritate, social-democraţi. Şi PDL şi PNL are localităţi cu organizaţii bune în Colegiul Horezu dar social democraţii au aici candidat un parlamentar cu experienţă.

L-am întrebat pe deputatul Vlădoiu dacă se teme de acest vot uninominal şi pe ce se bazează în campania electorală. „Nu m-am temut niciodată de votul uninominal. Am şi susţinut acest sistem deşi undeva regret că nu o să mai răspund decât de o parte din judeţ. Colegiul în care candidez are în componenţă oameni care mă cunosc. Nu există sat, cătun în care să nu fi fost de-a lungul anilor, nu există localitate pe care să nu o fi sprijinit cumva din funcţiile pe care le-am avut. Cunosc exact problemele din fiecărei localitate. Am respect pentru toţi primarii indiferent de culoarea lor politică pentru că am respectat mereu decizia populaţiei, votul oamenilor. Dacă cineva a fost ales înseamnă că populaţia a avut încredere în acel om. Voi organiza întâlniri periodice în zonă cu toţi edili. Mă voi implica egal în toate localităţile deşi unele din ele recunosc că au nevoie mai mare de sprijin.

Îmi respect adversarii politici şi cred că în timp am obţinut, prin munca mea, respectul lor. Îi respect şi pe contracandidaţi, dar ştiu că voi face treabă bună ca deputat de Colegiu. Îmi va fi mult mai uşor să mă ocup de 17 localităţi după ce ani în şir am ajutat 90 de localităţi. În campania electorală mă bazez pe faptele mele, pe realizări, pe proiecte. Nu voi accepta niciodată atacurile la personă. Răspund de obicei dur când sunt acuzat nemeritat dar nu mi-a plăcut niciodată să dau cu piatra. Dealtfel nici nu am timp de aşa ceva. Sunt ocupat cu realizarea unui program unitar pentru colegiu şi în acelaşi timp, cât sunt încă deputat al întregului judeţ, mă ocup de problemele tuturor. Nu există localitate din judeţ în care să nu fie probleme. Le mulţumesc tuturor primarilor şi preşedinţilor de organizaţii din Vâlcea pentru munca depusă şi sper ca şi colegii mei care vor candida în celelalte zone să reuşească să convingă electoratul.”

(T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe