Bălceşti – Dan Mazilu un deputat de(votat) !

miercuri, 13 august 2008

Bălceşti – Dan Mazilu un deputat de(votat) !

Colegiul cinci, Bălceşti, este format din următoarele localităţi: Bălceşti, Ghioroiu, Diculeşti, Făureşti, Laloşu, Zătreni, Lăcusteni, Tetoiu, Roşiile, Berbeşti, Alunu, Sineşti, Grădiştea, Livezi, Fârtăţeşti, Măciuca, Valea Mare, Lădeşti, Popeşti, Stăneşti, Lăpuşata, Copăceni, Roeşti. Bălceştiul nu are altă şansă decât Dan Mazilu. Mutarea PSD este una excelentă. Aşa cum recunoştea într-un interviu ce-l vom publica ediţia viitoare, Dan Mazilu nu ar fi candidat dacă sistemul de alegeri pe liste rămânea valabil.

Pe uninominal colegiul Bălceşti i se potriveşte perfect. Este legat de oamenii de aici, a copilărit, a făcut şcoala, din primii bani şi-a făcut casă în comuna natală. Acum este viceprimar în Lăpuşata, dar este cunoscut de toţi vâlcenii. A investit în zonă (recenta sa investiţie - o staţie modernă de sortare a costat mai mult de 500  de mii de euro şi va crea noi locuri de muncă), a investit în sport, este un împătimit susţinător al fotbalului judeţean, a investit în cultură sprijinind biserici (nu numai din Vâlcea) şi contribuind la ridicarea unor lăcaşe de cult.

A iubit aşa de mult zona încât face naveta de peste 10 ani din Bucureşti la fiecare sfârşit de săptămână. Dan Mazilu va fi sprijinit de toată presa responsabilă din Vâlcea şi va aduce o victorie PSD, partid din care face parte din 2001. În ediţia de luni vom face o prezentare mai amplă a celui pe care îl considerăm un deputat foarte bun pentru colegiul Bălceşti. Vom prezenta şi câteva din realizările sale profesionale, dar mai ales proiectele pe care are de gând să le promoveze. Conducerea judeţeană a făcut o alegere potrivită la ultima şedinţă când a ales Dan Mazilu. Aşa va alege şi populaţia din Bălceşti, inclusiv cea care domicilează în comune administrate de primari din alte partide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe