Sparle si soparle

duminică, 10 august 2008

Sparle si soparle

• Dumitru Pearcu nu ar fi trebuit să candideze împotriva deputatului Vlădoiu. Parlamentarul PSD avea la dispoziţie o bombă informaţională care ar fi ştirbit definitiv imaginea şi onorabilitatea primarului din Tomşani dacă era făcută publică. Apreciem stăpânirea de sine a lui Aurel Vlădoiu. În locul său Dumitru Persu nu şi-ar fi putut ţine gura!

• În sfârşit Ion Cîlea a arătat că poate manevra în partid fără influenţa lui Dumitru Persu. Nominalizarea lui Remus Grigorescu în locul lui Mihai Persu a fost o lovitură grea dată persanului care nu se aştepta să nu-i iasă integral jocurile.Într-un fel manevra a fost jumătate favorabilă lui. Omul ăsta era în stare să facă infarct dacă Ştefan Prală ar fi obţinut candidatura în Bălceşti! Ne pare rău pentru Mihai Persu dar....oricum nu avea bani pentru presă. Remus măcar are un cotidian de partea sa. Şi mulţi studenţi şi studente!

• Constantin Şerban, fostul primar din Popeşti, s-a angajat la Direcţia Apelor. Va conclucra cu fostul său viceprimar ajuns acum trei ani comisar al Gărzi de Mediu. Popeştiul a rămas pe mâna cvasinecunoscutului Alin Popescu, un primar fără sprijin, fără programe, şi fără moralitate!

• Dumitru Dragomir încearcă în continuare nominalizarea în Râmnicu Vâlcea. Organizaţia PDL de aici protestează dar parcă ar fi mai bine decât cu Petre Ungureanu. Pentru pila lui Drgomir din Bucureşti oricum ar fi mai bine. Mitică pare dispus să plătească oricât pentru o haină imunitară pe care să o mai poarte patru ani. Preţul său este în orice caz mai mare decât a lui Petre Ungureanu care nu are decât mână de dat sau a lui Sorin Zamfirescu căruia îi tremură mâna când plăteşte cotizaţia la partid!

• Publicaţia noastră şi încă una din Vâlcea au ajuns ţinta unor atacuri informatice. Atacurile au vizat monopolizarea atenţiei redacţiilor noastre una împotriva celeilalte şi ascuţirea stării conflictuale dintre noi, pe o piaţă mediactică supraglomerată.. Nemernici fără scrupule au alcătuit site-uri ordinare cu materiale pornografice de o scârboşenie neimaginabilă apoi au postat pe forumurile noastre link-uri către respectivele site-uri denumite cu numele unor redactori ai noştri. Luni la prima oră vom depune o plângere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. Îi sfătuim şi pe colegii de la cealaltă publicaţie să procedeze la fel. Concomitent ne ocupăm separat de aceşti infractori ordinari!

• Laurenţiu Coca, vicepreşedinte PSD votat candidat  la Senat pentru Colegiul Drăgăşani plus Bălceşti este pe cale de a deveni victima regulilor din PSD care permit trimiterea de candidaţilor de la centru. Trei grei ai PSD vor să candideze pe acest colegiu beneficiind de notorietatea şi logistica lui Dan Mazilu şi Vasile Bleotu. Drept este că rezultatele ce le vor obţine cei doi în pot propulsa senator şi pe un oarecare pesedist care nu are nici în clin nici în mânecă cu Vâlcea.

• Un coleg din presă încearcă să producă o ruptură în PNL între Emilian Frâncu şi Cristian Buican. Omul a răspândit deja zvonul că tânărul liberal a fost atacat mediatic la comanda deputatului Frâncu. Cei doi liberali sunt prea deştepţi să muşte momeala. În schimb unii din anturajul lor au început să creadă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe