Sparle si Soparle

miercuri, 6 august 2008

Sparle si Soparle

•  Cunoaştem numele funcţionarilor care sunt complici ai dinozaurului cu multe funcţii de cenzor. Ştim şi calculatoarele de pe care operează şi motivele slugărniciei lor.

•   Agitaţie mare în PDL Vâlcea. Mitică Dragomir zis Corleone, deputat de Vâlcea care nu a trecut de ani buni prin judeţ, ales în 2004 pe listele PRM, mai vrea un mandat. De data aceasta din partea PDL. Şi nu oriunde ci exact în colegiul Râmnicu Vâlcea partea de sud a oraşului. Acolo unde  avocatul deputat Petre Ungureanu şi fostul primar Sorin Zamfirescu ( ambii foşti ţărănişti) îşi dispută candidatura de câteva luni.

Mitică nu merită să fie în Parlament, în nici un caz să reprezinte Vâlcea. Ştie bine că nu a făcut nimic pentru judeţul nostru de aceea nici nu are curaj să candideze în Colegiul Bălceşti, unde s-a născut şi unde lumea îl dispreţuieşte. Dar parcă Dumitru Dragomir are mai multă carismă ca alţii şi nici măcar nu a jefuit terenurile statului sau a unor firme private din Vâlcea aşa cum au făcut alţii şi cum încearcă să facă din nou!

• Împotriva copiilor fostului preşedinte de Consiliu Judeţean Dumitru Buşe au fost depuse mai multe plângeri la poliţie. Copii lui Buşe sunt acuzaţi de sustragerea unor bunuri aparţinând unor societăţi comerciale în care nu sunt nici acţionari şi nici administratori. Printre bunuri se află şi două autoturisme. Poliţiştii nu ştiu cum să rezolve problema. Le spunem noi. În litera şi spiritul legii!

•  PSD nu are candidat pentru Colegiul Brezoi. Nimeni din Vâlcea dar nici de la centru nu vrea să se facă de râs în faţa liberalilor dar şi a propriilor colegi de partid. Dăm un sfat conducerii judeţene. Să-l pună pe marele sindicalist să vadă lumea care este adevărata sa popularitate!

•  Am intrat în posesia unor documente care atestă viaţa duplicitară dusă de un personaj important din Vâlcea. Ca şi cum ar fi bolnav de personalitate multiplă acest individ a trăit, în acelaşi timp, cu mai multe femei, făcând mai mulţi copii, nu toţi trecuţi normal pe numele lui. Concubinele aveau şi ele propriile familii. Poate spre toamnă vom aloca o pagină acstui subiect mai potrivit pentru tabloidele de scandal bucureştene decât pentru un ziar local. Să vedem!

• Preşedintele de-facto al PSD Vâlcea, Dumitru Persu, i-a pus gând rău directorului general al CET Govora, Mihai Bălan. Persanul vrea să-l impună în funcţie pe directorul comercial, Marinoiu, care joacă după cum cântă liderul pesedist. Cel puţin la nivel declarativ. Deja D.n.P-ul a lansat anumite „bombiţe“ prin intermediul răspândacilor de serviciu. Vom reveni cu amănunte.

• Şefii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea continuă să furnizeze informaţii în mod preferenţial unei anumite părţi a presei. Şi când te gândeşti că la instalare promiteau „marea cu sarea“.

• Deputatul Aurel Vlădoiu a început să-şi atace potenţialii contracandidaţi din sânul propriului partid prin intermediul presei cumpărate cu bani grei (bravo băieţi!). Nu ai lui, ci ai apropiaţilor săi, oameni de afaceri pe care fostul prefect i-a ajutat în mai multe rânduri. Mai mult sau mai puţin legal. Cei mai buni prieteni sunt acum ziariştii care l-au şantajat la modul ordinar nu cu mult timp în urmă.

• Din acest colţ de pagină punem pariu că Matei (zis Gigi) nu va lua mai mult de 5 la sută din voturile aferente Colegiului Râmnic Nord. Tânărul Mihai Persu era mult mai potrivit să candideze în colegiul respectiv. În Râmnic SUD nu va avea nicio şansă. Acolo vor candida nume grele, personalităţi marcante ale vieţii politice judeţene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe