Sparle si Soparle

luni, 30 iunie 2008

Sparle si Soparle

• În localitatea Mihăeşti s-a înregistrat un adevărat record, demn de Guiness Book. Cea mai mare sumă plătită pentru un post de viceprimar. Prosperii oameni de afaceri „bătrâni“ din localitate au scos de la teşcherea câteva zeci de mii de euro şi au reuşit să-şi impună „catindatul“ la postul de vice. Bărzăugeanu se vede astfel cu o „pleaşcă“ nesperată pe cap. O pălărie mult prea mare pentru el.

• Un anumit domn preot din localitatea Mateeşti s-a dezbrăcat de caracter şi de hainele preoţeşti zilele trecute şi i-a administrat o mamă de bătaie, soră cu moartea, consoartei sale, care nu a votat la şedinţa de constituirea Consiliului Local, după cum se „spovedise“ cu o seară înainte. Datorită votului coanei preotese, liberalii au reuşit să aibă viceprimar în localitatea condusă de primarul cu cele mai multe probleme de natură judiciară din judeţ. Se pare că la mjloc a fost vorba de ceva arginţi strecuraţi cu dibăcie în buzunarele uneia dintre membrele familiei D. Încurcate sunt căile Domnului!

• Consilierii judeţeni au fost foarte grăbiţi să-şi „intre în pâine“, încât nu au băgat de seamă că la şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean au jurat pe o Biblie editată de sectanţi. Deţinem indicii că Biblia resectivă nu este nici ortodoxă şi nici catolică şi are indicii cum că ar putea fi editată de o sectă religioasă. Conform legii, jurământul pe care îl depun consilierii judeţeni la învestire este foarte important şi dacă nu sunt respectate toate aceste norme formale, mandatele acestora pot fi declarate nule. Mai concret, dacă Biblia pe care s-a jurat la festivitatea de acordare a mandatelor de consilieri judeţeni se dovedeşte a fi sectantă, orice persoană poate cere, ulterior, în instanţă, invalidarea mandatelor.

• Ziaristul căprar la propriu şi nu la figurat, ce se doreşte a fi un veritabil cowboy sexagenar, a intrat într-un impas financiar. Tocmai de aceea omul strânge şi el ca furnica de pe unde se poate. Recent a depus cerere de încasare a unei subvenţii de câteva sute de euro la APIA. Ajutaţi-l fraţilor, să nu-i moară „caprele“ de foame! Nu de alta, dar le veţi avea pe conştiinţă!

• Două Magde au ajuns să conducă destinele judeţului prin intrigile lor. Vom reveni în curând cu amănunte!

• Ne vin din ce în ce mai multe informaţii despre activităţile de natură penală ale primarului Alexandru Roşu din localitatea Bujoreni. Ultima ispravă a edilului a fost facilitarea obţinerii unei diplome de bacalaureat false pentru un rudar din comună.

• Nici primarul din Dăeşti, Dobre, nu se lasă ma prejos şi încasează, încasează…încasează. Deh, are şi domnia sa de terminat ditamai vila, care se învârte după soare! Date concrete despre afacerile „gospodarului“ pesedist în următoarele ediţii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe