Conferinţa Anuală pentru Protecţia Sănătăţii şi a Mediului

luni, 30 iunie 2008

Oltchim SA a găzduit la Călimăneşti

Conferinţa Anuală pentru Protecţia Sănătăţii şi a Mediului

De mai bine de 10 ani, ECVM reuneşte, an de an, reprezentanţii companiilor membre, oferind prilejul realizării unui schimb de experienţă extrem de util personalului implicat direct în activitatea de producţie. Anul acesta, SC OLTCHIM SA a avut onoarea să găzduiască Conferinţa Anuală pentru Protecţia Sănătăţii şi a Mediului, organizată în cooperare cu ECVM în perioada 12-13 iunie a.c., în staţiunea Călimăneşti-Căciulata, judeţul Vâlcea. Întâlnirea a reprezentat un prilej deosebit pentru a discuta despre problemele de mediu şi sănătate, ca urmare a accidentelor, evenimentelor neprevăzute, înregistrate în ultimul an şi pentru a stabili domeniile în care ECVM ar putea asigura sprijin în acest sens.

Au fost prezentate detaliat accidentele înregistrate şi consecinţele acestora, au fost analizate cauzele declanşatoare şi măsurile corective luate în astfel de situaţii. În cazul în care mai multe astfel de accidente par să urmeze un trend comun, de obicei se recurge la colectarea informaţiilor în mod sistematic, în scopul stabilirii posibilelor recomandări.
     
ECVM - European Council of Vinyl Manufacturers - cuprinde companiile europene producătoare de PVC şi este o divizie a Plastics Europe. În rândul membrilor ECVM sunt incluşi primii 11 producători europeni de PVC, care, împreună, realizează 90% din producţia de PVC a Uniunii Europene.
     
Organizaţia conlucrează activ cu noile ţări din Uniunea Europeană pentru respectarea celor mai înalte standarde de producţie şi se asigură că întreaga industrie acţionează astfel încât PVC să rămână un produs viabil şi de viitor.
     
ECVM studiază şi încearcă să rezolve problemele de interes public legate de utilizarea şi domeniile de aplicare a produselor fabricate din PVC, cum ar fi protecţia mediului, sănătatea şi siguranţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe