Situaţie explozivă la Bujoreni !

miercuri, 25 iunie 2008

Situaţie explozivă la Bujoreni !

Primarul Roşu nu mai ştie ce face

 La Bujoreni şedinţa de constituire a consiliului local care trebuia să aibă loc miercuri la ora 16.00 s-a amânat. Consilierii liberali nu s-au prezentat la şedinţă. Consiliul este format din 5 consilieri PNL, 4 consilieri PSD şi 4 consilieri PD. Conducerea judeţeană a PSD a făcut presiuni asupra primarului Alexandru Roşu dar şi a celor patru consilieri pentru ca aceştia să nu voteze un liberal ca viceprimar. Şi asta exact în ziua în care PSD obţinea mai multe posturi de viceprimar cu ajutorul liberalilor. Chiar joi liberalii sunt de acord să-l susţină pe fostul primar din Ocnele Mari a PSD să ajungă viceprimar.

Iar la Olăneşti tot liberalii l-au pus vice pe un pesedist. Se pare că Ion Câlea se lasă manipulat de Dumitru Persu. În Bujoreni şi-a făcut apariţia vicepreşedintele Consiliului Judeţean Romulus Bulacu care a decalrat că PDL este interesat strict de acest vot. Aşa de strict încât conducerea judeţeană a PDL şi-a sacrificat trei oameni pe care i-a exmatriculat din partid de frică că aceştia ar vota cu un liberal. Printre cei trei se află şi preşedintele organizaţiei , candidat la primărie al PDL. Liberalii au invalidat şi ei câţiva consilieri. Nu pentru că nu aveau încredere în ei ci pentru a – i permite lui Roşu să accepte un vice compatibil.

Mai mulţi pesedişti care s-au implicat în campania electorală din zonă spun că nu vor viceprimar pedelist pentru că PDL şi-a trădat înţelegrea făcută imediat după primul tur cu PSD şi a susţinut pe candidatul liberal. Liberalii nu vor un vice PDL pentru că supun că o parte din pedelişti nu au respectat înţelegerea dinainte d eturul doi şi au votat cu Roşu. Ciudat este că pedelistul Gîngu care a dorit să fie viecle liberalului Stoian, făcând şi afişe cu acesta , vrea acum să fie vicele pesedistului Roşu. Controversatul primar Roşu se apre că a uitat de cine l-a ajutat în campanie.

Aşa cum domnul Cîlea a uitat de documentul semnat în noiembrie 2007 între conducerea centrală a PNL şi PSD, document valabil 5 ani şi parafat şi cu semnătura mai multor lideri zonali printre care şi Ion Cîlea. Şedinţa de sîmbătă se anunţă furtunoasă aşa cum furtunos va fi şi viitorul primarului pe care-l aşteaptă noi reclamaţii la DNA şi la Comisia de Abuzuri. Vom publica în ediţia viitoare lucrările ce trebiesc achitate de primarie ca şi cele care au fost achitate fără licitaţii şi fără aprobarea Consiliului local .

(T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe