Noua echipă din Zăvoi se numeşte CF Chimia Rm. Vâlcea

miercuri, 25 iunie 2008

Dacă până acum a fost un zvon, acum e sigur:

Noua echipă din Zăvoi se numeşte CF Chimia Rm. Vâlcea

- obiectivul echipei pentru noul sezon este promovarea în primul eşalon

Cu puţin timp în urmă a apărut un zvon că Primăria Râmnicului ar vrea să vândă pachetul majoritar al Clubului CSM Rm. Vâlcea. Cel care ar fi urmat să preia „frâiele” echipei din Zăvoi era un patron din Capitală. Iată că după zicala ce spune că nu iese fum fără să faci foc, zvonul s-a adeverit. Astfel, zilele trecute  oficialii grupării din Zăvoi şi omul de afaceri bucureştean, George Frasin, au semnat actele, noul proprietar al clubului urmând să deţină 90 la suta din noua societate comercială ce va administra soarta formaţiei din eşalonul al doilea. Patronul firmei New Travel va deţine controlul şi a stabilit deja că obiectivul echipei pentru noul sezon este promovarea în primul eşalon.
 
Echipa nu pleacă din Zăvoi

Ca orice lucru bine stabilit există şi mai multe clauze stipulate în contract, clauze pe care le-au acceptat ambele părţi. Una din clauzele contractului îi va bucura, cu siguranţă, pe iubitorii fotbalului de la poalele Capelei. Acţionarul majoritar, George Frasin, nu va avea dreptul să mute echipa într-o altă localitate, indiferent de eventualele divergente care ar putea apărea. Gruparea vâlceană îşi va schimba denumirea, urmând ca în noul campionat să se numească Clubul de Fotbal Chimia Rm. Vâlcea. În perioada imediat următoare, oficialii din Zăvoi încearcă să rezolve şi problema palmaresului, astfel ca echipa să se poată mândri cu singurul mare trofeu cucerit de fotbalul vâlcean de-a lungul timpului, Cupa României, în anul 1973. Cel mai probabil noul antrenor al echipei va fi Marin Barbu („Magiun”).
 
Încep trilurile

Şi pentru că la un club cu pretenţii nu e timp de stat, în scurt timp va începe munca şi la noua echipă. În scurt timp începe cu adevărat activitatea la CF Chimia. În Zăvoi vor ajunge aproximativ 25 de fotbalişti care vor susţine meciuri de pregătire. Tehnicianul Marin Barbu va alege dintre ei jucătorii despre care va crede ca pot ajuta echipa in tentativa de promovare. Din informaţiile pe care le avem, la stadionul Municipal vor veni jucători din ligile inferioare, dar şi din străinătate, inclusiv din America Latina, una din zonele care au exportat masiv în fotbalul romanesc. Reunirea lotului va avea loc lunea viitoare, moment în care formaţia, care în mare parte până atunci îşi va contura lotul cu care va ataca noua ediţie de campionat îşi vor afla programul. De menţionat că deja CF Chimia are programate şi doua cantonamente centralizate, unul la Poiana Braşov şi altul, cel mai probabil, in Austria.
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe