ING Bank te invita sa admiri monopostul de Formula 1 al echipei ING Renault condusa de Fernando Alonso.

miercuri, 25 iunie 2008

ING Bank te invita sa admiri monopostul de Formula 1 al echipei ING Renault condusa de Fernando Alonso.

Timp de doua zile, pe 28 si 29 iunie poti veni la ING Tineretului sa iti faci o poza de aratat la nepoti cu masina de Formula 1 care a facut istorie pe circuitele de la Sevilia sau Monte Carlo. 5 metri lungime, 670 kg greutate, un motor de 800 cp si o viteza ce poate ajunge pana la 370 km/h sunt doar cateva dintre performantele acestei masini adusa in Romania de catre divizia de retail a ING Bank.

„ ING Bank a hotarat in anul 2007 sa fie sponsor global pentru unul  dintre cele mai spectaculoase sporturi din lume, Formula 1. Chiar daca nu esti un fan al lui, tot simti emotia vitezei sau te lasi impresionat de zgomotul inconfundabil facut de bolizii F1 pe pistele internationale. ING a dorit sa ofere si iubitorilor de F1 din Romania sansa sa vada „pe viu” o masina care a rulat pe celebrele circuite de F1 si ne bucuram foarte mult ca una dintre opriri este in Ramnicu Valcea” a declarat Cristian Marinescu, Office Manager ING Tineretului.

Grupul ING a devenit sponsor oficial al Formulei 1 in 2007. Implicarea in aceasta campanie globala a crescut notorietatea companiei in doar un an cu 7% la nivel mondial, ING fiind in topul celor mai vizibile branduri pe circuitele de Formula 1 conform studiilor facute de agentiile internationale de cercetare.

***

ING Bank deţine o poziţie solidă pe piaţa bancară românească, oferind o gamă complexă de servicii financiare. Din 1994 şi până în prezent, ING Bank şi-a dezvoltat operaţiunile într-un ritm susţinut, prin diversificarea portofoliului de produse şi al celui de clienţi, prin lansarea de noi divizii de servicii (brokeraj, leasing, factoring, afaceri imobiliare) şi prin extinderea teritorială.

ING România face parte din ING Group, instituţie financiară internaţională de origine olandeză care oferă servicii bancare, de asigurări şi de management al activelor unui număr de peste 60 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din 50 de ţări. Cu un personal de peste 120.000 de angajaţi, grupul cuprinde o gamă diversă de companii, care işi deservesc clienţii sub numele ING.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe