Sparle si Soparle

duminică, 22 iunie 2008

Sparle si Soparle

 • Scandal mare în PRM Olăneşti. După ce au încălcat dorinţele electoratului doar pentru a pune mâna pe un post de conducere în primărie (chiar vrem să vedem dacă liberalii şi pesediştii vor respecta acel protocol fraudulos semnat înainte de turul doi), Noaje tatăl (fost viceprimar) şi Noaje fiul (lider al fantomaticei organizaţii de tineret judeţene a PRM) vor acum să-i retragă sprijinul politic lui Ion (Bebe) Mezincaru. Acesta a susţinut financiar întreaga campanie a PRM şi merită ca membru de partid, dar şi ca respectabil doctor în comunitatea din Olăneşti să fie consilier local.

Probabil cei doi Noaje se tem că doctorul Mezincaru nu se va lăsa controlat şi nu-l va vota viceprimar pe Sorin Vasilache. Duminică la Olăneşti, PRM a convocat o adunare generală la care au participat şi membrii ai conducerii judeţene. Nu am reuşit să aflăm mai multe informaţii despre şedinţă, dar am înţeles că la conducerea centrală se vor prezenta mai mulţi membri care să-l susţină pe Mezincaru. PRM este la pământ după aceste locale şi excluderea unor oameni de valoare ar face foarte rău acestui partid pare-se condamnat să fie exclus din Parlament peste câteva luni.

• Constantin Bărzăgeanu, candidat PIN la Primăria Mihăeşti, încearcă să obţină postul de viceprimar al comunei limitrofe Râmnicului prin metode nu tocmai ortodoxe. Să sperăm că nici un consilier liberal nu îşi va da votul pentru trei arginţi. Sau pentru un Nokia model vechi, o pătură, un calup de salam şi un bax de ulei!

• Circulă zvonul că un primar liberal este forţat de conducerea partidului să sprijine pentru postul de viceprimar exact pe un fost duşan şi contracandidat de-al său.!

• Dumitru Persu susţine alegerea unui vicepreşedinte PDL, deşi PNL a oferit votul pentru doi vicepreşedinţi PSD. Persu a făcut o înţeleger cu Mircia Gutău, înţelegere care ne aduce aminte de cea din urmă cu patru ani când PSD (Traian Sabău) au făcut tot ce se putea ca primăria să revină fostului vice de atunci Mircia Gutău. Conform dinozaurului comunist vicele pedelist ar trebui să fie domnul Romulus Bulacu. Nu avem nimic cu domnul Bulacu, dar nu putem fi de acord cu manevrele „Persanului“.Trădare, numele tău este Dumitru Persu!

• Ion Cîlea a vorbit extrem de urât despre doi colegi de partid de-ai săi care l-au ajutat foarte mult în campania electorală. Nu ne închipuiam că omul acesta poate folosi obscenităţi în limbaj!

• Liberalii au reuşit să dejoace planul murdar al unui fost coleg de-al lor din Titeşti, care a manevrat pentru ca vicele din comuna montană să fie un peremist cu probleme vizibile de sănătate ajuns consilier cu doar 35 de voturi, probabil cel mai mic coeficient din judeţ.

• În Costeşti populaţia se bucură că a scăpat de influenţele nefaste ale lui G. Istocescu asupra administraţiei locale!

• Deputatul Aurel Vlădoiu i-a uitat cu desăvârşire pe cei care l-au ajutat să devină deputat, investind spiritual şi material în campania sa electorală. Nu a cântat cocoşul de trei ori şi Vlădoiu i-a trădat pe oamenii, care l-au ajutat ani în şir. Dumnezeu nu doarme, însă! Şi nici nu bate cu parul, „Aurică“!

• Următorul inspector şcolar general este Cristi Buican. Din această postură, liderul liberal va putea să ajute foarte multe comunităţi locale.

• Patru primari au stat vinerea trecută la uşa unui parlamentar vâlcean, solicitând înregimentarea degrabă în partidul celor trei roze.

• Organizaţia Judeţeană Vâlcea a PSD Vâlcea se canibalizează pe zi ce trece. Şeful tribului doreşte să-i „înghită“ pe nemestecate pe toţi „disidenţii“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe