Dumitru Persu îşi bate joc de PSD

duminică, 22 iunie 2008

Dumitru Persu îşi bate joc de PSD

Vineri PNL Vâlcea a stabilit să susţină alegerea a doi vicepreşedinţi PSD la Consiliul Judeţean. BTP al PNL a votat în unanimitate ca PNL să suţină prin consilierii săi judeţeni şi programul preşedintelui ales Ion Cîlea în respect faţă de voinţa electoratului  vâlcean. Este un gest unic în România care deschide perspective noi unor viitori preşedinţi de Consiliu Judeţean. Până acum nici un partid nu a reuşit să ocupe toate posturile de conducere din executivul unui judeţ.

Ei bine incredibilul s-a produs duminică când Biroul Politic Judeţean al PSD a stabilit să renunţe la un post de vicepreşedinte în favoarea unui pedelist! Ion Cîlea a susţinut că propunerea liberală nu este decât o cacealma deşi PNL a emis un comunicat de presă transmis tuturor canalelor media şi a informat conducerea judeţeană a PSD despre acest demers. Ion Cîlea este de fapt purtătorul de cuvânt al frustrărilor lui Dumitru Persu.

Eminenţa malefică a PSD nu doreşte ca alt coleg de-al lui să ocupe şi el postul de vicepreşedinte şi este dispus să cedeze (gratuit ?!) acest post la PDL. Ne miră lipsa de atitudine a consilierilor judeţeni ai PSD şi a vicepreşedinţilor care nu s-au opus acestei trădări a intereselor partidului. Luni este o zi în care PSD poate obţine o premieră, conducerea totală a administraţiei unui judeţ sau în care se poate face de râs ajungând subiect de presă centrală.

În ultimul caz probabil conducerea naţională va trebui să ia măsuri dure şi să dizolve conducerea organizaţiei judeţene. PDL pierde imagine chiar dacă mai poate spera la un post de vice în cazul în care consilierii judeţeni social-democraţi vor dori să-şi trădeze partidul sau se vor teme de intrigile unui sexagenar fără viziuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe