|vineri, noiembrie 16, 2018
  • Follow Us!

Judeţul Vâlcea nu mai are culoarea roşie 

DECLARA├×IE   POLITICă

Judeţul Vâlcea nu mai are culoarea roşie

Pentru prima oară după aproape 71 de ani, judeţul Vâlcea este înveşmântat acum cu preponderenţă în culoarea electorală a Partidului Naţional Liberal.

Este un rezultat cu totul excepţional, cel mai bun obţinut vreodată la nivel judeţean în istoria recentă a PNL.
Avem 35 de primari, ceea ce, fără câteva zecimale, reprezintă 40% dintre primăriile din judeţ.
Am obţinut 343 de mandate de consilier local (faţă de PSD – 303, PD-L – 251 şi PC-71) şi suntem sigurul partid care are consilieri în absolut toate localităţile judeţului.

Atât la numărul de primari, cât şi la cel al consilierilor locali, suntem pe primul loc în judeţ, în urma noastră situându-se PSD şi PD-L.

Promovând cu adevărat femeile, suntem singurul partid care se poate mândri cu primăriţe. Nici PSD, nici PD-L nu a izbutit acest lucru.  Noi am reuşit. Şi asta nu într-una, ci în trei localităţi din judeţ.

De asemenea, vom avea un cuvânt important de spus la nivelul Consiliului Judeţean Vâlcea, unde am câştigat 10 mandate de consilier, cu unul mai mult decât la precedentele alegeri locale.

Toate acestea reprezintă roadele unei susţinute munci în echipă, dar nu numai atât.

Rezultatele obţinute de noi stau mărturie că, încet dar sigur, populaţia unui judeţ considerat până nu demult drept „unul dintre cele mai roşii de pe harta României” a început să conştientizeze şi să aprecieze rezultatele bunei guvernări liberale.

Emilian Valentin Frâncu,
Deputat PNL de Vâlcea

Leave a Response