Ilie Fârtat şi-a asumat eşecul de la Horezu

miercuri, 18 iunie 2008

Ilie Fârtat şi-a asumat

eşecul de la Horezu


Primul preşedinte de organizaţie locală PNL care şi-a dat demisia

 Consilierul judeţean Ilie Fârtat a obţinut rezultate deosebite în comunele în care s-a ocupat de campania electorala. PNL şi-a dublat mandatele de consilieri locali din Oteşani şi Tomşani, a câştigat majoritatea votului politic în Grădiştea şi a obţinut un scor bun pentru preşedinţia Consiliului Judeţean în toate localităţile inclusiv locul întâi la Horezu. Cu toate acestea, Ilie Fârtat şi-a asumat pierderea Primăriei Horezu şi a demisionat din fruntea organizaţiei locale.

Atunci când am preluat conducerea organizaţiei am promis că voi demisiona dacă pierdem alegerile. Mă ţin de cuvânt şi cred că în cursul zilei de mâine demisia mea va fi urmată de a întregului Birou de Conducere a Organizaţiei pentru a putea solicita conducerii judeţene organizarea de noi alegeri interne.

Cred că este un gest absolut normal deşi nici un lider judeţean nu mi-a reproşat pierderea Primăriei Horezu. Cred că absolut normal ar fi ca toţi presedinţii de organizaţii locale cu rezulate foarte slabe, precum şi liderii zonali care nu şi-au atins obiectivele să îşi prezinte demisiile“ a precizat miercuri Ilie Fârtat.

Noi credem că şi presedinţii organizaţiilor locale PSD, PC, PRM şi PDL aflate în astfel de situaţii ar trebui să demisioneze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe