Constantin Neagoe, singurul primar independent din judeţul Vâlcea

miercuri, 18 iunie 2008

Constantin Neagoe, singurul primar independent din judeţul Vâlcea

 Constantin Neagoe, actualul primar al comunei Ioneşti, a ales să candideze ca independent, în primul rând pentru binele localităţii. Această strategie i-a permis acum după alegeri să înceapă negocierile cu liderii partidelor care au câştigat alegerile. Discuţiile cu aceştia s-au axat în special pentru sprijinirea promovării proiectelor cu finanţare de la Guvernul României şi atragerea de fonduri la bugetul local. De asemenea, Neagoe a început colaborările cu firmele de consultanţă din domeniul realizării de proiecte europene.

Ne-a mărturisit că are demarate proiecte şi discuţii cu instituţii şi oameni influenţi pentru începerea neîntârziată a investiţiilor în infrastructură. Deşi au trecut doar câteva zile de la alegeri, primarul Constantin Neagoe este din nou nevoit să răspundă provocărilor lansate de persoane îndoielnice. Rău-voitori au lansat zvonuri că ar fi cheltuit sume considerabile pentru a convinge electoratul să îl voteze. „Cei care îşi pierd timpul cu fabricarea de astfel de închipuiri le reamintesc: eu când m-am lansat în cursa electorală am făcut politica vorbelor cât mai puţine şi a faptelor cât mai multe.

Nu vreau să mă mândresc cu faptele mele, dar vreau să îi invit pe cei care îşi pierd timpul cu lansarea de bârfe să părăsească această îndeletnicire nefolositoare, menită să hrănească ura şi cearta şi să înceapă să mă concureze la fapte. Pentru că cei care lansează tot felul de intrigi, vă asigur nu sunt deloc săraci şi ar putea să ajute pe mulţi locuitori ai comunei care din păcate se confruntă cu mari lipsuri.

Această politică a faptelor nu este uşoară pentru mincinoşi de aceea vă îndemn stimaţi cetăţeni, când mai vine câte unul şi încearcă să vă reţină atenţia cu tot soiul de prostii cereţi-i ceva, ceva concret, care să-l coste şi dacă vă dă înseamnă că este bine intenţionat, însă dacă începe să se fofileze nu vă mai pierdeţi timpul pentru că aveţi numai de pierdut. Îi asigur pe ioneşteni, că nu am uitat ce am promis în campanie şi nu îmi voi găsi liniştea până când nu voi duce la bun sfârşit acest mandat însoţit de realizările din programul electoral. Mă nemulţumeşte, că încă mai sunt unii care se miră îndelung de încrederea, pe care mi-aţi acordat-o punându-mă la cârma localităţii. Nu mă voi lansa nici de această dată în acuze directe adică să răspund la rău cu rău.

Aceia care mă denigrează, fie prin bârfe mincinoase, fie prin mijloacele mass-media îmi întăresc convingerea că atât pe mine cât şi pe , stimaţi locuitori ai Ioneştiului, nu ne-au avut niciodată la suflet. Doar când au avut interesele lor egoiste s-au prefăcut că ne respectă. Oricum ei sunt doar câţiva şi noi suntem mulţi şi nu în ultimul rând uniţi. Împreună am realizat lucruri frumoase, angajaţii din localitate care lucrează la firma mea şi-au realizat îndatoririle de serviciu cu devotament. Eu la rândul meu am încercat să le ofer salarii şi prime cât mai bune.

Acum ca primar doresc să ofer cât mai multe locuri de muncă bine plătite pentru cât mai mulţi locuitori ai acestei comune. Doresc în cel mai scurt timp să pun la punct infrastructura, în paralel să introduc gazul, apa, canalizarea etc, şi să atrag investitori importanţi în zonă pentru a fi rapid îmbunătăţit nivelul de trai pentru toată lumea!“ a declarat Constantin Neagoe primarul comunei Ioneşti.

Octavian Avram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe