Accident grav la Budeşti

miercuri, 18 iunie 2008

Accident grav la Budeşti

 În data de 17 iunie a.c., ora 12.15, Gheorghe Guţui, de 41 ani, din comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea, a condus un autoturism marca „Dacia 1310”, pe DN. 67, variantă Budeşti - Rm. Vâlcea, iar la Km.197+322 m nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism marca „Skoda”, condus din acelaşi sens de către Gabriel Zaharia, de 62 ani, din municipiul Bucureşti, care se afla în depăşirea acestuia. Un alt autoturism a fost proiectat în alte trei autoturisme care erau expuse pentru vânzare în incinta unei reprezentanţe auto.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a lui Paul Spânu, de 57 ani, din comuna Bulbucata, judeţul Giurgiu, pasager pe bancheta dreapta faţă a autoturismului Skoda, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, fiind transferat ulterior la Spitalul Floreasca din Bucureşti, precum şi rănirea uşoară a lui Ion Popescu, de 58 ani, din municipiul Bucureşti, pasager în autoturismul proiectat în incinta reprezentanţei auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe