Sparle si Soparle

luni, 16 iunie 2008

Sparle si Soparle

• Bãieţii ãştia şmecheri care au pus mâna pe energia electricã, mai bine zis care ne vând curentul electric produs de un sistem energetic şi distribuit de o reţea ce au fost create prin munca şi efortul a milioane de români, ne taxeazã la bãtaie de joc. Facturile umflate cu fel de fel de penalizãri inventate de CEZ Electrica scot din minţii mii de vâlceni.

Iar societãţile comerciale (de exemplu cele aflate pe strada Regina Maria din Râmnic, care înregistreazã pagube datoritã deselor întreruperi în furnizarea energiei electrice) care plãtesc lunar facturi de zeci şi sute de milioane nu mai ştiu ce sã facã. Un demnitar liberal furat pe faţã de cei d e la Electrica se gândeşte sã organizeze o asociaţie a pãgubiţilor care sã acţioneze în instanţã colosul ce mulge banii românilor datoritã unor corupţi care au privatizat acest sistem.

• La Bãile Olãneşti intrigile deputatului Aurel Vlãdoiu şi promisiunile liberalilor referitoare la nişte lucrãri de construcţie pe la şcoli din judeţ au dat roade. Omul de afaceri Cazan a încãlcat promisiunea fãcutã pedelistului Ioan Filip şi l-a susţinut pe faţã în turul doi pe liberalul Ciucã. Ce a uitat Cazan? Cã Dumnezeu nu e ţigan!

• La spectacolul de vineri organizat de PDL în Olãneşti primarul Râmnicului, Mircia Gutãu s-a bucurat de multe aplauze. Atât ale localnicilor cât şi ale turiştilor aflaţi în zonã. Nu am remarcat prezenţa lui Sorin Zamfirescu. Acesta nu s-a arãtat nici prin alte zone la campania PDL. Ceea ce ne face sã credem cã alãturi de Bebe Ungureanu şi de Dorel Jurcan fostul ţãrãnist şi fostul şef al ACVARIM vizeazã o candidaturã în toamnã pe un colegiu care sã acopere cea mai mare zonã din Râmnic. Adicã vrei voturile lui Mircia nea Zamfirescule ?

• Mai mulţi analişti susţin cã Emilian Frâncu a încercat sã-şi consolideze puterea în partid înlãturându-i pe rând pe Ion Nicolae, Bogdan Pistol, Cristi Buican şi Vali Monceanu. ªahistul – deputat a manevrat în aşa fel încât nimeni sã nu se poatã lãuda cu rezultate, nimeni sã nu fie vice de consiliu, viceprimar şi în toamnã doar el sã iasã deputat (din PNL). Probabil pe zona de nord a judeţului pe care va încerca sã o fure lui Buican bãtând cu pumnul în masã. Frâncu riscã însã ca Buican sã candideze independent iar atunci colegiul din nord rãmâne deschis oricãrui candidat. Sau poate Buican se face portocaliu şi atunci liberalii pierd chiar totul!

• Poliţia comunitarã va pierde de acum mai puţine procese în instanţã. Se pare cã o tânãrã juristã îi ajutã deja pe bãieţii cu lacune juridice sã încheie procese verbale de sancţionare care sã nu mai aibã greşeli!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe